GLITTER

The final touch

Jeg er helt avhengig. Det er hverdagskost. Om jeg er uten, føler jeg meg naken. Ringen min, en helt enkel, men fin ring som jeg må bære. Jeg tar den aldri av, ikke en gang når jeg sover. 

-SPARKLE-

kanskje på tide å fikse neglene? hehehehehe 

Åhh, for noen godsaker!! 
Etter jeg begynte å jobbe hos Glitter på Ski storsenter, har tilbehør blitt mer og mer viktig for meg. Jeg har alltid hatt en greie for store øredobber som glinser, men har vært litt for sløv til å bruke det i hverdagen (tidligere selvsagt) . Nå, klarer jeg meg ikke uten. Jeg har funnet en elsk i øredobber og syntes det gjør det lille ekstra. Enten noen fine øredobber eller en fin klokke, det gjør så ekstremt stor forskjell på et anntrekk og jeg elsker når folk tør å være litt drastiske og overdrive med et stort halskjede eller en hel haug av ringer, det er faktisk dødskult. 

Tenkte jeg skulle vise fram et par godbiter som vi har fått inn i butikken nå! Og tro meg når jeg sier det, dette er bare en bitteliten bit av kaka! Nå som våren kommer får vi inn varer som har de fineste fargene og masse forskjellig hårstylingsprodukter som er super enkle! Vi har også fått inn en hel haug av de super populære flash-tattoo (til og med i hvit!!!!) 

Følg med på glitter ski sin instagram for oppdateringer eller bare kom innom en tur! Vi er noen veldig hyggelige jenter som jobber der, så om du trenger litt hjelp, gir vi den beste kundeservicen, hehe ♥ instagram @Glitterski

 

 

14 kommentarer

Siste innlegg