WHAT TO DO ON A SUNDAY?

God morgen, søtinger!!

Søndager er for meg en av de beste dagene i uken! Jeg syntes det er så deilig å vite at jeg har 100% fri og kan bruke dagen til nøyaktig det jeg vil, men ofte er det vanskelig å finne på hva og jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har søkt opp på google “hva kan man finne på” når motvasjonen begynner å dabbe av. 

Det er sjeldent jeg finner gode svar og tilgjengeligheten ikke alltid strekker til. Så, da tenkte jeg å lage en liten liste med noen av mine favoritt-aktiviteter også håper jeg dere får noen innspill! 

                                                                                                                                                                                                                                                   

1. Planlegg uken
Sett dere ned og skriv ned alt som skal skje. Pass på så dere får tid til å gjøre det dere skal, samt sett opp tid til å kose dere og finne på noe litt sprell i hverdagen. Om dere skal ha en god treningsuke, ja så skriv ned hvilkene øvelser du skal ta, til hvilken dag. Lag en matplan hvor du setter sammen forskjellige gode retter, på denne måten sparer du både tid og penger – ikke minst, du slipper å stresse med mat og velge en enkel utvei. Du har jo allerede alt klart! 

2. Ta deg en tur
Enklere sagt enn gjort, men gjør noe koselig ut av det. Har du en hund, ta den med ut i skogen og tren med den. Ikke bare knytter dere sterkere bånd, men både du og hunden får den mosjonen kroppen trenger. Om du ikke har hund, avtal med familie eller venner at alle skal pakke med seg en ryggsekk, hvor dere tar med pølser, kakao, banan med sjokolade osv, også griller dere. Dette er en koselig begivenhet som alle vil huske! 

3. Rydd og vask
Når ukedagen kommer og hverdagstresset inntar vil de fleste sette seg godt til rette i en sofa, etter en lang dag på jobb eller skole, så bli kvitt rotet og vask til det skinner. Når uken inntar vil du sette stor pris på hvor fint det er rundt deg (og det kan gjøre noe med livskvaliteten) gjelder i hvertfall for meg, hehe! 

4. Sweden
Om du bor i nærheten av svenskegrensen og har tilgang, hvorfor ikke ta deg en tur. Dette er noe familien min har gjort uttallelige ganger og jeg er stor fornøyd etter en liten dagstur.

5. Ta på deg skøytene
Og dra til en skøytebane! Det er jo sååååå morsomt å gå på skøyter, så hvorfor ikke bare gjøre det litt oftere! 

6. Inviter på besøk
Lag en god middag eller be alle ta med en liten rett hver til et koselig samenkomst! Dette er noe alle vil sette stor pris på og her kan alle delta 

7. Moviestar
Bestill de billettene til den kinoen du ville se eller finn fram en god serie du elsker! 

Kos deg og slapp av. Nyt dagen og samle opp kreftene. Gjør det som passer deg, enten det er en aktiv søndag eller en dag hvor sengen er din beste venn. Denne dagen er det no time for regrets.. Med mindre du drakk et glass vin for mye, dagen før! 

 

– FUNDAY ON A SUNDAY –

 

12 kommentarer

Siste innlegg