“DET VAR BARE ENDA ET BRUDD”

It´s real. 
Motivasjonen er skyhøy, og om dere ikke har lagt merke til det har jeg fått en splitter ny header for å vise dere at denne gangen er jeg dønn seriøs.

Det skulle bare enda et brudd med eksen til for å få meg tilbake, og nå er jeg superklar for å bli personlig på alle sosiale medier. Til og med tinder er lastet ned og jeg sier hello 😉 😉  til sommeren med et smil, haha!! 

Jeg vet at det antageligvis er en del av dere som ikke har peiling på hva jeg driver med, men jeg kan si sånn at jeg har avsluttet et (helt) årsstudium i markedsøkonomi, og er sykt klar for ikke å inntre skolebenken igjen. For noen skoleglad pike, det er jeg langt i fra. 

Hittil i sommer har jeg vært en helg i Kristiansand på den store og årlige begivenheten Palmesus. Jeg kan bare beskrive alt med et ord: bestilt. Jeg har selvsagt bestilt billetter til neste år og kan absolutt ikke vente!! Ikke nok med det, så skal jeg også ta turen til Polen for å bleke tennene og en rask tur til Hellas for å få den brunfargen jeg dessverre ikke får i Norge, med tanke på global oppvarming, lissom. 

Neida, men joda. Jeg gleder meg til å dele hodet mitt med dere og vil selvsagt høre hva deres planer i sommer er? Om dere ikke allerede sitter på en strand og drikker voksenbrus, da kan dere vente til jeg har landet i Santorini. 

11 kommentarer

Siste innlegg