Friends with benefits

Herlig sommervær, god mat i magen og sol på kroppen. Starten på helgen så godt som perfekt. Omringet av verdens beste venninne!

I går tok jeg turen til Ullern, hvor min nærmeste og kjæreste Julie holder til. Vi bestemte oss for å spise sommerens godsnacks: blåskjell. Noen fler enn meg som har fått dilla på det i år? Jeg spiste nemlig blåskjell for aller første gang på syttende mai, og tro meg når jeg sier det, hadde seriøst aldri trodd det skulle smake så himmelsk. Skeptisk, som jeg egentlig aldri er, tok jeg til meg motet og smakte. Med det kommer selvsagt et lite “takk til deg som valgte å dandere blåskjell som du fant i havkanten” for wow.. i am a foodie! 

Etter å ha spist en herlig “frokost-lunsj-middag” bestemte vi oss for å knalle til på ei litta is for å toppe kransekaka, og the summer feeling is right there. Is kan vekke så sykt mange minner og jeg husker pinup og lollipop fra da jeg var liten, en solfylt dag i hagen med et lite badebasseng (balja som mamma kaldte det) som jeg pleide å vasse i for å kjøle meg ned. 


Utenom avkjøling og mat har jeg vært på noe helt sinnsykt morsomt i dag, som kommer på tv til høsten! Kommer til å fortelle dere mer om det, men akkurat nå skal jeg pakke sakene mine og bevege meg på pool-party og så oppdaterer jeg dere mer i morgen! 

 

5 kommentarer

Siste innlegg