DOGWALK OG TV-CELEB

Smålig kleinulf i dag, men utenom det hadde jeg en helt sinnsykt morsom dag i går på pool-party! For dere som ikke har meg på snap, så er det bare å legge meg til (@mariebekken) for oppdateringer og andre morsomheter som følger med i livets late dager. Hadde dere en morsom lørdagskveld i går? og hvordan er formen deres i dag?


Okei, men over til noe litt annet. I går fortalte jeg dere at jeg hadde vært med på noe som kommer på tv-skjermen til høsten,
 det stemmer! For hunden min har nå fått tittelen som en solplassen-hund! For dere som ikke vet det, så eier jeg en liten Pomeranian på litt over to år som heter Lizzy, og i går var hun var så heldig å fikk ta på seg finstasen for gå en lett og pyntelig dog-walk. Ja, du leste riktig. DOG-WALK.


Og nei, grunnen til at jeg valgte å gå denne dog-walken var ikke kun for morsomheter og fanterier, langt der i fra. I Ås ligger nemlig en liten hundegård hvor femten hunder kan bli omplassert og tatt vare på av flotte frivillige ansatte som setter et hundeliv like høyt som meg. Her får disse hundene mulighet til uteplass, egne senger, god pleie, mat og drikke.  Solplassen har masse mer og tilby og det er nettopp dette serien kommer til å handle om!

DET ER JO EN SELVFØLGE AT JEG ØSNEKT Å STILLE OPP OG VÆRE EN DEL AV DET ♥

Sendetid og premierer er enda litt uklart, men til høsten vil dere se Solplassen på TVNORGE – jeg skal selvfølgelig oppdatere dere når den tid kommer og jeg kan nesten ikke vente med å se en litt klein og freaket ut Marie og alle de nydelige hundene som stilte opp innført i klær fra Pet Shop Girls. Håper dere ønsker å følge med! Kan love dere et par “godbiter”, hahaha! 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg