DESTINASJON POLEN

ENDELIG!! 

Etter den ti timers lange flyturen har jeg endelig landet i Polen. For å si det sånn, det var litt av en reise. Måtte jo innom Køben for å vente der i fire timer før jeg tok det minste flyet jeg noen gang har sett videre til Polen.  Som sagt så var det aller første gang jeg fløy alene, og bortsett fra bittelitt flyskrekk gikk det veldig bra. Miss Independent, haha.


Jeg er her med foreldrene mine som dro ned noen dager før meg. I nesten 15 år har vi dratt til det samme stedet hvor jeg som regel tilbringer fire – fem dager hos noen familievenner. For dere som lurer, så bor vi i vakre Jastrzebia Góra, som ligger rundt en time vekk fra Gdansk. Jeg Kjenner denne byen inn og ut, for å si det sånn! Småforelsket? JA! 

Jeg skal definitivt fortsette å komme hit på ferie. Det skal bli godt å få litt fri, slappe av og koble helt ut. Kvalitetstid med familien bør ikke undervurderes! Jeg trives aller best i selskapet til de jeg er glad i.

Det er så deilig å komme ned hit, hvor alt føles så hjemme men fremdeles føles ut som en deilig ferie hvor man får kvalitetstid med familien, slappe av og koble helt ut. Og ja, maten her, da kommer foodien fram. Legg meg til på snap (@mariebekken) for å få et lite innsyn i dagene mine her nede.
Jeg fortalte dere tidligere at jeg skal bleke tennene når jeg er her, og jeg gleder meg vilt til å fortelle dere alt om det og resten av reisen. Dessverre har jeg så og si null internett her nede, noe som passer relativt dårlig akkurat nå i og med at jeg ikke får oppdatert dere så mye som jeg ønsker. Likevel går jeg rundt som den bloggeren jeg er og knipser bilder av alt som knipses kan. Når jeg kommer hjem igjen til dekning og 4G skal det ikke være manko på blogginnlegg, for å si det sånn.. 

Jeg skal gjøre alt jeg kan for å oppdatere dere så mye som mulig, men smør dere med tålmodighet <3 

4 kommentarer

Siste innlegg