THAT FEELING

Finally fridayy!!

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

 

−  HAPPY WEEKEND  −

 

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

 

Den beste dagen i uken er endelig her!

Hvor viktig er egentlig fredagsfølelsen, eller rett og slett bare helgefølelsen? Ærlig den beste følelsen som finnes, haha. Kanskje å overdrive litt, men det er ikke langt unna. Jeg har jo tross alt like dager uansett om det er helt eller hverdag. Om det betyr at jeg har helg hver dag eller hverdag hver dag er ikke godt å si! Helt siden jeg leverte oppsigelsen har jeg  jobbet med denne bloggen som om det skulle vært en fulltidsjobb, og jeg må si at jeg elsker det. 

 

Processed with VSCO with a6 preset

 

Jeg gleder meg sykt til helgen, for samboeren min og jeg skal nemlig på hytta igjen. Det er så deilig og fredelig å komme seg vekk, spesielt for hundene som får være ute hele dagen kontra å sitte inne i en leilighet. Vi skal spise god mat og drikke et par glass vin. Vi har også et lite oppsussingsprosjekt hvor vi blir nødt til å ta ut malekosten. Blir spennende å se hvordan det blir når vi er helt ferdige. Kanskje dere til og med er interessert i å se hytta?

Før jeg kan ta helg, står det et par ting på planen og for første gang på lenge, er trening en av de. Husker dere jeg fortalte dere om det spennende møtet jeg hadde på mandagen? Det er ikke siste gang, for i dag er det et nytt spennende møte, like hemmelig som sist, men forhåpentligvis er det ikke lenge til jeg kan dele nyheten med dere… og det kiler i magen!!

Håper dere får en super helg og koser dere masse! <3

8 kommentarer

Siste innlegg