MY ANSWER

Det er endelig på tide å svare på alle spørsmålene og som jeg har gledet meg! 


Dere har kommet med så mange fine spørsmål som lar dere bli litt kjent med hvem jeg egentlig er bak bloggen. 

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with m3 preset

 

Hvilket innlegg er du mest stolt over?
Dette spørsmålet var faktisk ett av de vanskeligste å svare på. For selv om jeg har lagt ut en hel haug med innlegg opp igjennom tiden, er det fler jeg har vært stolt over. Jeg har åpnet meg opp på mange plan, men de innleggene som var vanskeligst å dele må ha vært Kjærlighetssorg og Min historie. Igjen, jeg prøver derimot å være like fornøyd med alle jeg legger ut. 

 

Hvor lenge har du blogget?
Mitt aller første innlegg på denne bloggen var faktisk: 21.08.2014, og jeg blogget aktivt i over ett år, men jeg hadde en god pause. Heldigvis følte jeg for å komme tilbake igjen og dele alt jeg klarer med dere. Føler meg faktisk mer klar nå, enn noen gang tidligere. 

Jobber/studerer du?
Gjorde. Jeg har studert Markedsøkonomi ett år på BI og hatt fast, 100 prosent stilling i Sector Alarm i litt over et år. Som selger mot bedrift! Har aldri kost meg så mye på jobb som det jeg gjorde der, men følte det var på tide å ta en liten pause og virkelig satse på bloggen.  

Hva er din største drøm?
Oh. Though question! Min største drøm er å kunne blogge. Faktisk. Å kunne jobbe hvor jeg vil, ha muligheten til å gjøre hva jeg vil og friheten, er en drøm jeg sikter etter. Jeg elsker å ta bilder og må si jeg føler meg som en kreativ person. Jeg er virkelig ikke en A4 person som trives med en 8-16 jobb. Eller kanskje, men ikke sitte på et kontor. Jeg er alt for rastløs og elsker å styre mine egne dager! Det viktigste er å trives!

 

Hvilke produkter bruker du i håret ditt? Og hvordan steller du det sånn fint og fluffy? 
Haha, håret mitt. For det første, jeg bruker sjeldent tid på å fikse håret. Enten har jeg tørket det med en hårføner og plassert det i en dott for så å gre det ut, ellers bruker jeg min favoritt shampoo og balsam (disse kan jeg fortelle mer om senere), men ikke noe mer hokkus pokkus <3 Vv og til kan jeg også krølle det med Mast vol. 2 ? og da bruker jeg selvsagt varmespray som gir håret ekstra volum. 

 

Hva er ditt beste barndomsminne?
Det er så mange! Vet ikke helt hvordan jeg skal klare å velge ut ett minne for dere. Foreldrene mine elsket å ta med søsteren min og meg på hytteturer, teltturer, fornøyelsesparker og så videre, men minnene fra Fagerfjell på høsten med hele familien, turene til fjellet og vannet i elven, det må være noe av de beste minnene jeg har <3 

 

Har du drevet med noen aktiviteter før? Hvilke? Og hvorfor sluttet du?
Ja, vet du hva, jeg har danset Freestyle/Discojazz i mange år og jeg elsket det. Ett av mine verste øyeblikk var da fysioterapauten fortalte meg om en voldsom beinhinnebetennelse som gjorde at jeg måtte ta en god pause på over et år for å ikke få betennelsen kronisk. Jeg kom meg aldri tilbake, for i mellomtiden ble alle jeg danset med enten lei og sluttet, eller føk i været og ble dritgode! 

 

Hvor ser du deg selv om ti år?
Hahaha, alltid hatt en drøm om å få en liten familie og bo i et stort hus, men man vet aldri! 

Hva er drømmedestinasjonen din?
Akkurat nå kunne jeg virkelig tenke meg å dra til Alpene i Sveits! Noe jeg håper skjer i løpet av året. Om ikke ønsker jeg å dra til Japan, Bahamas, Cuba og rundt om i Afrika! Hadde vært en drøm. Ikke lenge til jeg skal reise igjen, faktisk. Bare om et par måneder drar hele familien på tur og jeg kan nesten ikke vente! 

 

Er du singel?
Hoho, nei, langt i fra! Jeg bor sammen med verdens beste samboer, som jeg har gjort i snart ett år <3

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Håper dere likte svarene mine <3

5 kommentarer
  1. Herlig. Har også sykt lyst å ha blogging som en jobb, men det er tøft å satse på noe sånt. Er liksom ikke bare opp til meg, men også opp til alle menneskene på andre siden av skjermen!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg