A NEW WAY TO LIVE MY LIFE

I have done this before and i am doing this again. 

Jeg vet, jeg vet. Diett. Ingen måte å leve på. Det er jeg helt enig i, men om det er det som skal til, så er det verdt det.  

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with a6 preset

 

−  STRONG IS THE NEW SKINNY  −

 

Processed with VSCO with b5 preset

 

I flere måneder, kanskje nærmere ett år har jeg vært lite opptatt av kroppen min og har mistet fokuset på treningen. Dette på grunn av en hektisk og slitsom hverdag. Jeg har bare ikke hatt motivasjon eller energi til å komme meg på treningssenteret. For all del, det har vært godt for meg å stå på og fokusere på jobb, men i sommer skjedde det noe. Jeg følte meg ikke bra. Jeg følte meg rett og slett ikke komfortabel i eget skinn. Kroppen min passet meg ikke lengre og jeg følte meg ikke vel. 

Jeg har alltid vært en aktiv jente som har elsket å trene. Jeg har danset i mange år, og da det tok slutt fant jeg terapi i løping. Jeg elsker egentlig å løpe, jeg har bare glemt det på veien. 

 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a6 preset

 

For hvem vil vel ikke føle seg vel i sin egen kropp?

 

Jeg sier ikke at jeg ikke liker meg sånn som jeg er nå, men jeg har et ønske om å bli en enda bedre versjon av meg selv. Så jeg har bestemt meg for å kjøre løpet fullt ut. For dere som har lest bloggen min tidligere vet at jeg en gang gikk på et ti ukers opplegg med både mat(kosthold) og et treningsopplegg som tillater meg å gå ned på en sunn og fin måte. Med mye mat og mye trening, er jeg fast bestemt på å gjennomføre de ti ukene, enda en gang. Selv om jeg elsker mat, elsker jeg meg selv mer og er nødt til å gjøre det som skal til. Dette blir ikke en ti-ukers diett plan for å gå ned litt, dette blir en livsstilsendring med et lite dytt i rompa. 

 

Hva er det som motiverer dere på treningsfronten?

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg