I LOST MYSELF

For nesten nøyaktig ett år siden sluttet jeg å skrive- brått. Uten å gi dere noen god grunn. Uten å oppdatere med et farvel. Ingenting. Jeg bare avsluttet det hele med et innlegg om en suppe. En overfladisk avslutning. En overfladisk blogg. 

Jeg skal være så ærlig med dere og si at jeg avsluttet fordi jeg ikke hadde noe mer å gi. Selvsagt, jeg kunne fortsatt det samme løpet og lagt ut bilder av en kokosbolle og smoothies, men jeg fant ut at jeg ikke lengre var så tøff som jeg trodde. Bloggen ble upersonlig og kjedelig, fordi jeg var redd for å vise og skrive om noe som stod meg mer nært enn en smoothiebolle. Jeg var redd for å bli dømt ut i fra skrift og bilder, så jeg valgte heller å være på den sikre siden. 

For dere som har møtt meg og kjenner meg vet at jeg er som en åpen bok. En person uten filter som ikke er redd for å si hva jeg mener. Hvorfor klarer jeg ikke det her? Jeg skal kvinne meg opp. For jeg liker å skrive og dele. Jeg må bare bli enda litt mer tøff og stå på mitt. Jeg må gjøre og skrive det som føles rett for meg uten å tenke på noen andre.

Det som betyr noe for meg når jeg trykker post på dette innlegget er ikke lengre å dra inn lesere med en cheesy headline eller en trist tekst, men å beklage meg selv for å ha avsluttet så brått. I respekt av dere, leserne mine og mine egne verdier, vet jeg at jeg skuffet mange og fikk fler tilbakemeldinger på at jeg ikke måtte gi meg. Selv om jeg virkelig ga alt i fjor, da jeg sa opp jobben min for å satse på dette. Satset jeg ikke godt nok. Selv om jeg hadde all verdens tid og mulighet, mistet jeg på en måte meg selv da jeg ble perfeksjonist ut av en annen verden og selvkritisk. For det er jo det som skjer, når man har mange øyne på seg. Man blir usikker. I hvertfall jeg ble det.. 

Min plan framover er ikke å blogge to ganger om dagen og bruke mesteparten av fritiden min på å ta bilder. Ikke en gang hver dag. Av og til, når jeg føler for det. Av og til, når jeg har noe å dele♡ 

5 kommentarer
  1. Såå gøy at du vil skrive igjen, for jeg elsker å lese tekstene dine. Skriv når du føler for å dele, eventuelt føler for å snakke med noen. Bloggen er en god samtalepartner, det kan jeg skrive under på! <3 Du er god!

  2. HURRA! så utrolig gøy å se at du er tilbake <3
   Håper du kommer til å dele mer av hverdagen og tankene dine! Sett på din insta at du har fått deg kjæreste også! Gratulerer!!!
   Hva gjør du utenom bloggen for tiden? Jobber du?
   Gleder meg til fortsettelsen!!! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg