COMBO

Jeg tror faktisk dette er første gang jeg lar dere se hva som foregår i livet mitt 

– igjennom min telefon (eller through my phone) som det også kalles. 
Det er nok et av de innleggene jeg selv elsker å lese, rett og slett fordi det er mye mindre “påpyntet?(haha, lagde bare et nytt ord)
Nei, men dere skjønner hva jeg mener. Mindre redigert, mindre tenkt igjennom – lite filter, ved mindre det er snapchat bilder! 

Uansett, jeg tenkte å ta dere igjennom min uke fra min telefon. Det skal sies at jeg tar ekstremt mye mer video i forhold til bilder, men hadde da noe som dere skal få lov til å se. Tenkte også å slenge på “UKENS” for å få et innlegg med litt innhold. 

SOO, i hope you enjoy ♥ 

 


 

UKENS HØYDEPUNKT :

Har verdens beste samboer som leser meg og mine signaler så utrolig godt. Trenger ikke å snakke eller si noe, uten at han forstår og han merket på meg at starten på uken var litt hard og tung. På mandag kom han hjem fra jobb med blomster og godis for å muntre meg opp. Bedre enn det blir det ikke !!

UKENS SERIE: 

Okey, jeg er egentlig ingen serie jente, heller film. MEEEEN, Hill house på Netflix dro oppmerksomheten min, da jeg elsker sånn overnaturlige skrekkfilmer/grøssere/Thrillere – Jeg elsker elsker elsker å sitte med høy puls og et pute i fanget og bare bli skremt, haha!! Er jeg den eneste som er sånn? Uansett, denne serien er for min del en av de bedre! Virkelig til å anbefale, spesielt nå rundt halloween tider! 

UKENS INNKJØP: 
Ehm, mat haha! 


UKENS SANG: 

Denne er tricky, for jeg hører egentlig veldig mye mer på podcast om dagen! BTW, om dere allerede ikke har gjort det, så måååå dere høre på Erica Kvam og Annais sin podcast “skitshowet”! De er så søte, morsomme og joviale, at jeg holder på å dø av latterkrampe. Skikkelig down to earth.  Samt Ida fladen “med hjertet i hånden” – beste man kan høre på når man kjører bil! 

UKENS TANKE: 

Denne må nok gå til Løken gård som driver med oppdrett av dyr(hunder og katter) som blir sendt rundt i europa for dyretesting og lidelse. Skjønner ikke hvordan det kan gå seg til at noen mennesker synes at dette er helt greit?! 

Hvis dere forresten ønsker å støtte denne saken så har jeg lagt ved linken hvor man kan signere på oppropet: https://www.opprop.net/steng_loken_gard?fbclid=IwAR31BOPvJ4Btlhncr8BfvE02r6Qni-WO0jZ9Qpgxec7HRJKFWW4565Ae3fc

 

OG PLIS IKKE GLEM Å SE PÅ MIN FØRSTE VLOG!!
 

 

Håper dere likte dette! Lover at jeg skal ta fler bilder til neste gang (ikke bare filmer som jeg ikke får lastet opp) haha!! 
Ha en super duper søndagskveld♥

 

21 kommentarer

Siste innlegg