Revolusjon

Happyy Tuesday, alle sammen! Har hatt en helt fantastisk morgen, med skole og hjemmeeksamen forberedelser. Må bare si det igjen, men herregud som tiden flyr. Om bare noen uker skal eksamen være levert og jeg stresser helt sykt. Litt morsomt, men jeg er en “sånn” person som stresser med en gang noe skal gjøres. Jeg hater å være forsinket til avtaler og som samboeren min sier, så står jeg alltid klar til å dra hvertfall tjue til ti minutter før jeg faktisk trenger å tenke på å dra. Som ordtaket sier, bedre og være for tidlig enn for sen♥

Etter analysen i går ble jeg sminket med noen produkter, som i mitt tilfelle er en revolusjon innenfor sminke! Denne lille, fantastiske saken er en foundation som puster. Den er faktisk sunn og innholder alovera som har en virkende og reparerende efekt på huden, bye bye kviser og urenheter. Tidligere har mitt problem med foundation vært at de ofte er klissete. Fordi jeg har en fet hud-type får jeg ofte, nei, hver gang en glinsene t-sone. Uansett hva slags produkter jeg har prøvd, har dette alltid vært tilfelle, men etter å ha prøvd denne skal jeg aldri gå tilbake. Den legger seg så utrolig flott på huden og skjuler det man ønsker å skjule, med innhold av solfaktor 25. Etter analysen i går anbefaler jeg å bruke solkrem året rundt! Man skulle ikke tro hvor mye skade solen egentlig gjør. 

Doktoren som jobber på VillaMedica, Tom Viken, viste meg et skrekkeksempel av en lastebilsjåfør. Den siden av annsiktet som er ut mot vinduet ser i hvertfall ti år eldre ut, kun fordi strålingene ikke blir stoppet av glasset, og fordi han ikke har brukt solfaktor. Jeg har alltid vært flink til å bruke solkrem, men aldri tenkt tanken på å bruke solkrem rundt høsttider og vinterstider ved mindre jeg skal stå på ski, haha. Produktet heter Oxygenetix Foundation. Det blir kun solgt enkelte steder og VillaMedica er en av de klinikkene som selger dette merket. Om du ønsker å prøve det, tar du bare kontakt. Om du ønsker mer informasjon om merket eller produktet, kan du enten kontakte selve klinikken her eller skrive en kommentar så skal jeg svare på det jeg klarer!

 

 

 

//Sponset innlegg  #Produkter #hud #Hverdag #Perfekt #blogg

For en tankevekker!

God Mandag alle sammen! Håper dere har hatt en fantastisk helg og er klare for en ny uke. Vet at mange av dere er så heldige å ha høstferie. For meg står mye skole på timeplanen, men sånn er vel “det voksne livet”, hehe. I dag har jeg vært så heldig og fått scannet huden min på VillaMedica. Samme sted hvor Inger-Johanne masserte meg. Dere lurer sikkert på hva dette innebærer? Jeg kan vel starte med å si at jeg ikke var klar over hvor viktig det var å ta vare på huden. Etter hud-analysen i dag skal jeg invistere i noen ordentlige produkter som jeg har fått anbefalt, og tilpasset min hudtype. 

Analysen går ut på å identifisere hvilke problemer huden har, og gir et bilde av hvordan man ligger an så man enkelt kan forebygge og reparere med de riktige produktene. Om man har problemer med huden, eller lurer på hva slags produkter man burde bruke for å “vekke” hudcellene, eller bare vil få et innblikk i hvordan huden din er anbefaler jeg virkelig å ta en tur på VillaMedica og få en slik analyse. For pris eller annen informasjon, kan dere ta kontakt med Tom Viken som er doktor ved VillaMedica HER

Her får dere se “Problemene” i huden min. Hva man får til med litt teknologi! På disse bildene får man se alt fra flekker i huden til solskader. De fleste problemer kan bli oppdaget ved å utføre en analyse, og selv om du ikke ser det på utsiden kan skadene være større enn du tror. I mitt tilfelle fikk jeg sjokk! Det verste resultatet jeg fikk var sprengte blodkar, og heldigvis er dette et problem som kan gjøres noe med. Fordi jeg oppdaget det så tidlig, er det enkelt å forebygge slik at resultatet blir bedre når jeg blir eldre. Det som er så fantastisk, er at etter noen måneder med behandling, kan jeg ta samme analyse og se fremgangen i huden! Om dere ønsker å vite noe mer om analysen, kan dere gå inn her.

Har du noen gang tatt en hudanalyse? 

Jeg har fått et produkt som jeg gleder meg til å vise dere! Stay tuned og ha en fin kveld!♥

//Sponset innlegg

 

 

 

 

Saturday morning

Åh, for en vakker morgen. Solen skinte igjennom persiennen, og vekte meg med morgenvkitter fra fuglene. For en klisjé. I går kveld fikk vi besøk av en venn av samboeren min, utrolig hyggelig. Hadde en ordentlig koselig fredagskveld med Idol og senkveld, og tacoen var selvsagt på plass. Nå har vi akkuratt spist en deilig lørdagsfrokost og klare for en ny flott dag. I kveld skal vi ha en liten sammenkomst med våre nærmeste venner. Vi har en del ærender å gjøre før vi får besøk, turen går snart ned til byen. Hva skal dere finne på i dag? Ha en super fin dag, og kos dere masse! 

 

KONKURRANSE: SISTE SJANSE!!

God morgen alle flotte lesere. I natt har jeg sovet så godt, og føler meg mer uthvilt enn jeg har vært på lenge, takket være behandlingen jeg fikk ved Villamedica i går. Jeg er så heldig, at jeg får velge ut en heldig vinner som får en behandling for en verdi på 1000 kr! Hvor flott er ikke det? Det eneste dere trenger å gjøre er å like min nye facebook page HER og kommentere i feltet under med navn og mail. Vinneren kåres 1.Oktober. Lykkee til alle sammen♥

 

Friskt pust i hverdagen

FANTASTISK! Et ord jeg bruker alt for ofte, men wow! Dagen i dag har vært fantastisk. Vet at noen av dere kommer til å bli kjempe sjalu på hva jeg har gjort i dag, og det med god grunn – jeg har nemelig fått verdens beste, og deiligste massasje. For en utrolig herlig start på en rolig helg. I det siste har jeg virkelig fått kjenne på en hektisk hverdag, og da er det veldig deilig med en avkobling. Regner med at de fleste kjenner seg igjen? Det er så mange som har en hektisk hverdag og som glemmer det å ta vare på seg selv, vi har blitt veldig flinke til å trene og spise sunt, men det hjelper ikke om vi ikke klarer og slappe av.Massasje er veldig rensende, og jeg følte meg så mye lettere etter at timen var over. Det virket som stresset som har bygd seg opp i kroppen ble dratt ut av meg, så dette er noe jeg definitivt skal fortsette med. Jeg som sliter med søvn og stress setter veldig pris på en time hvor jeg kan slappe helt av, bli tatt hånd om, og virkelig nyte det. 

Jeg fikk utført behandlingen av Inger-Johanne på Villamedica som ligger på et idyllisk, vakkert sted som heter Vollen i Asker. Hun har mange forskjellige og flotte behandlinger med kombinasjoner av klassisk massasje med eterisk olje og lett akupressur som setter i gang blodsirkulasjonen og er utrolig avstressende. Massasjen forbegynner stress, muskelplager og bedrer søvnen.

 

 

Takk til Inger-Johanne  på Villamedica for en fantastisk hyggelig og behagelig dag! Anbefaler dette til alle sammen! 
 Om du ønsker å bestille time eller har spørsmål, så kan du ringe Inger 90509776. 

 

 

 

 

//Sponset innlegg

Du, herlige Torsdag!

Ah, så deilig at det endelig er Torsdag. For meg blir dette er real langhelg, med kos, god mat og venner i godt lag. I dag har jeg fått gjort unna treningsrunden min og spist en herlig frokost som bestod av deilige havrepannekaker med lett cream fresh og sukkerfritt syltetøy fra lerum. Start alltid dagen med en saftig, god frokost! Gjør alltid dagen min litt bedre. Om ikke så alt for lenge sitter jeg på bussen til Asker og fikser noen ordnetlige godsaker til i kveld, så stay tuned! Måtte flekse det lille jeg har av muskler for dere i dag, hehe! 

 

My little secret

God tirsdag! Håper dere har hatt en fin dag så langt? Nå er jeg tilbake i sentrum etter en utrolig spennende tur til Asker. Forteller mer om det i kveld! Dagens lunsj ble Mager cottage cheese med lerum syltetøy, mandler og pekannøtter.