Reunion

Da har jeg akkurat kommet inn døren og satt meg ordentlig til rette for kvelden. Det var utrolig hyggelig å møte tremenningen min Marlene igjen og vi fant ut at vi ikke har møtt hverandre på litt over fire år! Litt for lenge siden sist, men det er desverre sånn det blir når man bor i hver sin ende av landet. Vi spiste på Vapiano, en koselig og fin resturant som er utrolig billig og selger kvalitetsmat. Anbefaler denne resturanten til alle! Den må virkelig testes ut for de som ikke har gjort det.

Har du vært der før? Hva er din opplevelse? 

 

 

 

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/12761603/?claim=ktfss24m4j4″>Follow my blog with Bloglovin</a>

HALLOWEEN


Happy Halloween!
Her ser dere hva jeg endte opp som, et rådyr hehe. ikke direkte skummelt. Regner med at de fleste har kostymet klart for kvelden? Jeg derimot skal tilbringe kvelden på sofaen i armkroken til kjæresten og spise taco, som de fleste andre fredager. Som dere vet var jeg ute i går og jeg storkoste meg! Merker i dag at kroppen er litt småsliten av litt for mye dansing, men det var så verdt det. Nå skal jeg slappe av i noen timer før jeg drar ned til sentrum for å møte min kjære tremenning, så får dere kose dere og skremme masse.

Morning sunshine

Vakre fine morgenstund? nei ikke i dag. En mann som tydeligvis burde vært i seng for noen timer siden, og drukket litt mindre alkohol, stod utenfor og skrek inn på boligområdet slik at alle med vinduet åpent ble vekt. På veien til butikken for å handle inn dagens frokost og morgendagens middag stod det så mange politibiler at det var tydelig at det ikke bare var oss som irriterte oss over den høylytte mannen. I dag er det halloween fest på skansen og jeg er super klar for å kle meg ut. Dere får ikke vite hva det er helt enda, men om dere trenger tips til kostymer så anbefaler jeg å sjekke ut makeup videoene som er på youtube. Har fått min inspirasjon derfra i år og gleder meg til å eksprimentere litt med sminke. Hva tror dere jeg skal være? Om dere gjetter uten noen hint, haha!

Har nå spist en god frokost! Bananpannekaker som er en desidert favoritt her hos oss, Croissant, friske bær og nypresset appelsinjuice. Om dere lurer på hvordan jeg lager mine bananpannekaker kan du sjekke ut innlegget HER! Jeg liker også å bruke litt honning for å få litt søthet.

 

Busy day

Fjohh.. For en dag det har vært i dag. Har vært så utrolig sliten og trøtt, men regner med at det er en reaksjon på at kroppen min er sliten. Har tilbrakt mesteparten av ettermiddagen min på Villamedica. 

haha, bustehuet! 
Etter å ha vært i Asker var jeg nødt til å ta bussen tilbake til byen, og en trøtt meg, er en vimsete og klumsete meg. Jeg klarte å gå av bussen fordi jeg var hundreprosent sikker på at den personen utenfor var min kjære mormor, men da jeg gikk av og bussen hadde gått, stod jeg der uten min mormor (kanskje en annen sin) og ante ikke hvor jeg var! Flott med disse smarttelefonene med GPS. Nå har vi akkurat kommet hjem fra Vapiano og er klare for morgendagen! Gleder meg til å vise dere kostymet mitt ♥ Så stay tuned!  

Everyday makeup – Sminkevideo

Ja, nå skal det sies at jeg overhodet ikke er noen sminke-ekspert, men så lenge jeg føler meg vel så føler jeg at jobben blir gjort riktig. De fleste kostene som blir brukt igjennom videoen er fra Eco tools earth-friendly beauty som du kan få kjøpt HER. Har brukt de en stund nå og er utrolig fornøyd! 
 

SKIN
Det første jeg begynner med er en primer fra “Bare minerals prime time neutralizing” som har en gul undertone og lysreflekterende pigmenter som nøytraliserer rødhet og jevner hudtonen. Da har jeg en fin og glatt overflate før jeg legger på min fantastiske “Oxygenating Foundation”. Jeg har skrevet om denne før og jeg må virkelig si at det er et gullfunn! Den dekker nøyaktig det jeg ønsker å dekke og ligger fint på huden. Om du ønsker å lese mer om denne eller bestille anbefaler jeg deg å lese innlegget mitt REVOLUSJON. Her får du vite litt mer om produktet om hvem du skal kontakte. Når det er gjort bruker jeg fitme! fra Maybelline/125. Som dere ser så bruker jeg denne på steder jeg ønsker å jevne ut fargen. Så, for å fjerne de mørke ringene og ujevnheter i huden legger jeg på en “Concealer fra Glo-minerals/Natural”, føler da at jeg har lagt en fin “Base”. 

POWDER 
Pudderet jeg bruker er det kjente “Too Faced chocolate powder/Milk”. Som de fleste vet både lukter og smaker dette pudderet sjokolade, og ikke nok med det syntes jeg fargen er utrolig fin, føler meg nesten litt sommerbrun. For å legge litt farge i kinnene har jeg funnet min favoritt fra “Glo-minerals terra cotta blush duo” og en super fin blush fra “mac sheeertone/Pinch o`peach”. Jeg jevner ut det som er “for mye”med en ren kost for så å legge på et transparant pudder fra “Diego Dalla Palma”. 

EYES
Når det kommer til øynene mine er jeg veldig lite kreativ, så for å fremheve brynene bruker jeg en helt enkel beige farge fra “NYX Natural shadow palette”, her går det selvsagt ann å eksperimentere litt mer enn meg! Brynene mine fikser jeg med “Glo-minerals Brow kit – Taupe” og legger en fin linje med “Too faced lip liner perfect lips – perfect pink”. Noe dere ikke ser, er at jeg tar på en lys “leppestift fra YSL”! 

Må innrømme at det var faktisk litt pinlig å sitte for seg selv forran kameraet for å snakke ut til personer jeg ikke kjenner, men håper dere likte det!
 

 

Morgenstund har gull i munn

I dag er jeg litt ekstra glad og har fått utrolig mye motivasjon, for i går kjøpte jeg meg nemlig et nytt kamera! Var innom fotovideo som ligger like ved glassmagasinet i går for å sjekke ut litt, spørre litt spørsmål og få litt tips, og i går kveld dro Anders og jeg å kjøpte Canon EOS 70D med en sigma 17-70 objektiv. Har testet med noen få bilder og hittel er jeg rimelig fornøyd. Har ønsket meg nytt kamera en god stund, men før nå rundt høsttider har det ikke vært helt nødvendig. Man får litt ekstra inspirasjon når man skaffer seg noe nytt, som treningstøy. Elsker å få litt ekstra motivasjon og da passer det seg med å kjøpe nytt treningstøy. Er super motivert og klar for å ta superbilder og.. (trommevirvel) lage en video til dere. Har lenge blitt spurt om jeg kan vise hvordan jeg sminker meg og om jeg kan lage en video, så nå er det bestemt. 

Nå skal jeg dra på trening så ha en super dag og kos dere masse! 

 

GLAM +

Endelig er eksamen levert! For en deilig start på uken. Planen var egentlig å levere på fredag, men vi ble litt forsinket under prosessen kan man si. Da var det bare for meg å sette meg ned med en ny eksamen, hehe… Denne helgen har vært utrolig deilig og avslappende og jeg er  klar for denne uken. Har masse å gjøre så timeplanen min fra og med i dag er fullbokket med masse godsaker (og masse eksamensarbeid). Det er noen overaskelser som ligger å venter på å bli delt, så hold dere oppdatert på bloggen min eller lik facebook siden min HER!♥

Hadde blitt super glad om dere kunne lagt igjen en kommentar med tema om hva dere ønsker å lese om, har mangle planer fremover men hva syntes dere er morsomt og spennende?  

Mitt nyeste innkjøp er jeg er nødt til å vise dere!!! På lørdagen gikk jeg og min kjære, Anders, en tur på senteret å som alltid var jeg nødt til å gå innom interiørbutikker, blandt de er princess som er en av min favorittbutikk. Fikk gjort et kjempe kupp å kjøpte 3 for prisen av 2! Har alltid hatt lyst på en ordentlig palijettpute og nå er det endelig i hus. Så for 349 kr ser leiligheten tusen ganger bedre ut og mye mer hjemmekoselig.♥

UNDER MY UMBRELLA

Regn, regn og atter regn! Det er helt sant når det sies at humøret blir påvirket av været, det gjelder i hvertfall meg. Jeg merker at jeg mangler motivasjon og inspirasjon, og med eksamensarbeid som første prioritering blir det lite å fortelle om. Helst ønsker jeg å legge meg under en dyne, med en varm kopp kakao og bare nyte en dag med Anders. Så, vi bestemte oss at i kveld tar vi en real tacokveld med gullrekka for å samle litt energi til dagene framover. Denne helgen er vi “barnepass”, hehe, for hundene våre i Ås og jeg må inrømme at det er litt deilig å komme for og være her i helgen. Dere får kose dere masse!! Har dere noen planer for helgen?

Fantastiske vipper og bryn

Perfekte bryn og perfekte vipper? Har bare en å takke for det. I går tilbrakte jeg ettermiddagen min sammen med Anna som er eier av skjønnhetssalongen Pearl Beauty på Ryen. Ikke bare har hun fikset vippene mine denne gangen, men også brynene mine. Det trengtes, for å si det sånn. En liten hemmelighet om meg, jeg er rett og slett elendig på å fikse brynene mine. Nappe, farge, style? Glem det. Det blir faktisk så stygt at jeg nærmest må tegne på alt som er. Forrige gang jeg var hos Anna bestemte jeg meg for å la brynene vokse ordentlig ut, slik at hun kunne gjøre undeverker for meg og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd. Både med brynene og vippene! 

Som jeg skrev i det første innlegget mitt om vippe-extensions tok jeg meg en pause fra vipper i sommer for å la øynene hvile. Og ett år med vipper, og mange forskjellige salonger har jeg funnet min favoritt! Jeg har vært mye frem og tilbake, overalt. Både i Oslo, Ski og Ås har jeg lett etter den perfekte salongen. Anna er ikke bare super flink på det hun gjør, men utrolig hyggelig, rolig, pirkete og hjelpsom. Alt i alt får man en helt fantastisk god kundebehandling og en utrolig fin opplevelse.

 

DE FØRSTE 5 SOM RINGER FÅR 20% AVSLAG PÅ FØRSTE SETT MED VIPPER – 944 98 333