Første advent

Da har endelig tiden jeg har gått og ventet på kommet. Adventstiden med alle forberedeler til jul er noe av det koseligste jeg vet om. Jeg har så mye på planene framover, så denne måneder ser jeg utrolig frem til. Om bare noen få uker er det faktisk julaften, tenk det a. Det er ganske sykt å tenke på. Håper alle har kost seg i dag! 

I dag spiste Anders og jeg en utrolig god frokost, før vi ryddet og vasket hele leiligheten klar til å pyntes med julestjerne og adventslys. Nå har vi laget oss litt gløgg, og skal kose oss i sofaen, det syntes jeg vi har fortjent! Til uken tenkte jeg å lage pepperkaker, men har hørt at det er veldig mange oppskrifter som rett og slett smaker ufyselig, så om du har en oppskrift du vet faller i smak del den gjerne med meg! 

 

 

DERE ER FANTASTISKE!

Først og fremst vil jeg bare si HERREGUD for noen fantastiske kommentarer jeg fikk på innlegget “historien min” som jeg la ut i går! Jeg er utrolig takknemmelig for hver enkelt av dere som tok dere tid til å lese og kommentere. Ordene deres betyr utrolig mye for meg. Tusen takk! ♥

THIS IS MY STORY FROM MY POINT OF VIEW

Har du noen gang prøvd å fortelle en historie uten å komme til? eller prøvd å finne et ord som du ikke husker? For om du har det, vet du hvordan jeg har det nå. Alle bærer på en bagasje. En fortid som man ikke kan glemme og uansett hvor hardt man prøver kommer det alltid til å være en del av livet du lever. For meg har min opplevelse gjort meg til den jeg er i dag. Både på godt og vondt. Jeg har ikke fått svar, men jeg har heller aldri turt å spørre. Dette er min historie, fra mitt synspunkt.

Jeg vil ikke henge ut noen eller nevne noen navn.

Min historie startet på ungdomsskolen i en alder hvor man søker etter hvem man ønsker å være og hva man ønsker å være en del av. Jeg har alltid elsket å ha mange venner rundt meg, noen og snakke med, noen å dele følelsene mine med. Sånn har jeg alltid vært. Jeg følte meg utrolig heldig, for jeg fikk være en del av noe jeg alltid hadde ønsket å være en del av, men det viste seg at det skulle raskt endres. I starten av niende klasse merket jeg at ting begynte å forandre seg. Vennene mine snudde ryggen sin mot meg, navnet mitt ble et hovedtema når det kom til baksnakking og utestenging. Alle de ufine ryktene som ble spredd rundt om meg som ild på tørt gress. Jeg skal ikke fortelle om dette uten å være hundreprosent ærlig. Jeg var ingen engel og jeg vet jeg gjorde feil, men jeg fortjente ikke å bli behandlet på denne måten. 

En hendelese jeg husker ekstremt godt, er dagen jeg fikk beskjed om at i det sekundet jeg gikk inn i kantinen, skulle jeg bli klappet til og bli spyttet på. Hva hadde jeg gjort som var så galt, at alle vennene mine pluss min aller beste venninne skulle gjøre dette mot meg? 

Etter et halvt år i helvette, forstod jeg at jeg ikke var sterk nok til å fortsette. Ikke alene. Dagene ble til et mareritt. Jeg gråt før jeg skulle på skolen, jeg gråt når jeg kom hjem. Det eneste jeg ville var å flytte vekk fra alt. Flytte til et sted hvor ingen visste hvem jeg var.  Jeg gikk til mine fantastiske foreldre og fortalte alt som hadde skjedd, alle ryktene som var satt ut om meg, hva som foregikk bak ryggen min og all drittslenging som jeg hadde holdt skjult. Jeg ble terrorisert med meldinger på telefonen om hvor stygg og jævlig jeg var, jeg ble kalt både det ene og det andre. 

Ingen sa noe, selv om alle visste. Til og med læreren visste hva som foregikk, men ingenting skjedde!Heldigvis hadde jeg noen fantastiske foreldre som bryr seg om meg og min trivsel.Takket være de kom jeg meg gjennom noe som kunne vært utrolig mye verre om jeg ikke hadde fått hjelp.Jeg ser på meg selv som heldig fordi jeg raskt endret verdiene mine. Jeg vokste med erfaring og jeg sitter igjen med de aller beste vennene man kan få. De som faktisk er der for deg når du trenger de og støtter deg gjennom tykt og tynt. Jeg hater ingen for hva som skjedde alle de årene tilbake. Jeg er ikke bitter eller sur. Det eneste som sitter igjen er at jeg ønsker noen svar, som antageligvis ikke betyr noe. 

Selv en dag i dag er det like vondt å tenke på dette. Selv etter god hjelp sitter jeg på følelser jeg aldri ønsker å oppleve igjen. Tenk på de som ikke kommer ut av det tidsnok. Usikkerheten, selvfølelsen, hele verden som går i grus. Jeg ønsker ikke sympati. Jeg ønsker forståelse. IKKE VÆR DEN SOM ØDELEGGER. IKKE VÆR DEN SOM MOBBER. 

 

FINALLY FRIDAY

Det beste jeg vet er å stå opp etter en utrolig god nattesøvn, uthvilt og klar for en ny dag. 

Det er så deilig å kjenne på at det endelig er helg og at jeg har fri fra alt som skal gjøres og burde ha blitt gjort. Det eneste som står på planen for dagen er å vaske og rydde leiligheten, ellers har jeg en frihelg uten noe å gjøre. Jeg har fått utrolig mange flotte tips, tusen takk alle sammen ♥De skal bli brukt flittig! 

Jeg startet dagen min med en utrolig god frokost som bestod av havregryn pannekaker. Veldig enkelt å lage og smaker helt fantastisk. Som dere vet elsker jeg å starte dagen min med en skikkelig saftig og deilig frokost. Det er utrolig varierende hva jeg ønsker å spise til frokost, men jeg har nesten alltid friske bær ved siden av og presser nesten alltid juice eller drikker en kopp te. Hva er dine frokostvaner? Som dere kanskje har fått med dere spiser jeg ALDRI brød, rett og slett fordi magen min blir en ballong etter kun en bit, så for meg er alternativet knekkebrød. Bare å komme med tips om du har et annet tips og alternativ på lur! 

KONKURRANSE – I NEED YOUR HELP!

Ja, du kan jo tenke deg til hva jeg har gjort i HELE dag? haha, kun sittet på rompen og lest til eksamen. Fysj, jeg har merket det at eksamenssnakket på bloggen har økt fra en til hundre og jeg kan tenke meg at dere mildere sagt er dritt lei? Det er ihvertfall jeg!

Selv om jeg har et par idèer for hva jeg skal skrive om, ønsker jeg veldig gjerne å høre hva dere ønsker å lese! ♥ Så fyr løs! For å gjøre det litt ekstra morsomt for dere også, ønsker jeg å trekke en vinner for den beste idèen! Den som vinner får en bitteliten julepakke i posten. LYKKE TIL ALLE FLOTTE LESERE ♥

 

 

Yoghurt smoothie

Elsker denne tirsdags morgenen. Etter en stund med grått og trist vær var det helt herlig å våkne opp til sol og blå himmel. Det gjør virkelig noe med humøret mitt. Ønsket om å sove litt ekstra lenge i dag ble ble fort snudd på, for jeg har allerede drukket en fantastisk god Yoghurt-Smoothie og vært på treningsstudioet og trent ben-styrke! For en sinnsykt deilig boost. Om noen ønsker oppskriften, så er det bare å slenge ved en kommentar! ♥  

 

 

 

COZY SATURDAY

For en utrolig hyggelig kveld jeg hadde i går. Anders og jeg feiret nemlig bursdag (nr 3, haha) med både hans og min familie så de endelig fikk møtt hverandre. Det var på tide, etter nesten ett år! Vi spiste en herlig middag etterfulgt av en kjempe god dessert på Jacobs-all, Aker brygge. 

Selv har jeg vært der et par ganger før og har alltid vært fornøyd med både maten og servicen og de levde opp til forventingene. Det er en utrolig fin og koselig restaurant med en fantastisk atmosfære. 

Vi fikk også noen fantastisk fine gaver! TUSEN HJERTELIG TAKK ♥


Alt i alt hadde vi en kjempe fin kveld med noen fantastiske mennesker! Dette håper jeg virkelig blir gjentatt. ♥
 

I’M ALIVE!!

I’M ALIVE!

Nå er det lenge siden jeg har delt noe med dere, men jeg har rett og slett hatt alt for mye å gjøre. Har det ikke vært jobb, har det vært noe annet. Noe spennende som faktisk har skjedd, er at jeg endelig fikk se den nye “Hunger Games”. Kan vel si det sånn, at for dere som ikke har sett den er det bare å bestille billetter og sette seg til rette i kinosalen. Jeg må innrømme å si at det er en av de beste filmene jeg har sett og jeg har sett utrolig mange filmer. Har kost meg utrolig mye! 

Nå skal jeg til sentrum for å handle inn de siste julegavene og gjøre ferdig bursdagsgaven til min kjære! Så får dere kose dere og ha en super fin lørdag!

Første gang jeg har spist frozen yoghurth på yoghurth bar, haha. Måtte selvsagt dokumenteres ♥ 

#mote #hverdag