GODT NYTTÅR!

Om bare noen timer står vi i et nytt år – og med det, ønsker jeg først og fremst å takke alle som har vært med på å gjøre 2014 til et av mine beste år! Håper 2015 blir like bra eller kanskje bedre? 

Så må jeg nesten ønske alle dere, et godt nytt år!


 

ICE SKATING

På mandag dro Anders og jeg til skøyte-banen som ligger ved vallhall. En utrolig fin skøytebane med fullt av liv! Der møtte vi resten av familien og kose oss ufatterlig mye. Barndomsminner! Det var noe av det morsomste jeg gjorde da jeg var barn og jeg må innrømme at det er like morsomt en dag i dag. Det å stå på skøyter bringer fram det lille barnet i meg og jeg storkoste meg på isen. Selv om jeg var svært rusten når jeg først kom på banen haha 

TAKE CARE

Regner med at de fleste som leser bloggen min har fått med seg at jeg er langt over middels forsiktig med hva jeg putter i ansiktet, når det kommer til både make-up og produkter. (ALLE MÅ BRUKE SOLFAKTOR) heheh!

Jeg er super kritisk når det kommer til produkter på markedet, men noe jeg virkelig har falt for er noen medisinske produkter fra et merke med navn Obagi. Dette er produkter som vekker hudcellene, visker vekk flekker og jevner ut hudtonen samtidig som den reparerer og forebygger for både urenheter, rødheter samt mer! 

– “Det er en effektiv peel med fruktsyrer som stimulerer prosessen for cellefornyelse i huden, demper mørke flekker, stimulerer kollagen og elastin produksjonen”

Flotte SigneVillamedica gjorde en ansiktsbehandling på meg ved navn Stimulation Peel, med produkter fra Dr. Obagi–  rett før jul, hvor huden fikk en super fin, gylden partyglød med en gang! Hvem ønsker vel ikke det rett før nyåret?

Ikke bare får man supre resultater med en gang, men behandlingen er også ufatterlig avslappende og behagelig. Jeg har aldri følt meg så fresh og ren før som etter denne behandlingen! Det er virkelig ikke mange steder hvor man får ansiktsbehandling og MASSASJE! LUKSUS♥

Selv om kvisene sjeldent plopper opp i ansiktet mitt, sliter jeg med andre ting som rødheter og urenheter, ihvertfall nå som det er drit kaldt ute og blodkarene i kinnene mine sprenger som ballonger i en haug av nåler, hahaha! noe som irriterer meg grønn. Da er det viktig for meg å forebygge og reparere de skadene jeg allerede har påført ansiktet mitt opp gjennom årene og ved bruk av en peeling av og til, med de riktige produktene kan jeg gjøre dette for huden min. 


Ble også sminket etterpå med produkter som IKKE tetter igjen porene, men som hjelper til å oppnå den effekten man måtte ønske etter en slik behandling.

Jeg er så heldig å ha fått mye kunnskap fra alle som jobber på VILLAMEDICA, men trenger du hjelp eller lurer på noe er det ikke verre enn å ta opp telefonen å ringe eller sende en melding til Signe. Hun er utrolig hjelpsom, kundevennlig og super serviceinnstilt.
Om du har problemer med huden, så hjelper hun deg.

Selv har jeg tatt en hudanalyse  (Som du kan lese om HER ) og ha fått skreddersydd pleie til min type hud og som forebygger de problemene jeg har! DU BURDE GJØRE DET SAMME. Resultatene kommer til å overraske deg stort!

SIGNE KAN DU KONTAKTE PÅ 93282436

 

Sponset innlegg

WAKEY WAKEY, RISE AND SHINE

GOOOD MORGEN ALLE MINE FLOTTE LESERE!! ♥

Gårsdagen ble plutselig veldig travel da jeg fant ut hvor treig jeg hadde vært med å kjøpe inn maten til i kveld! Vi dro på shopping og alle de “små” kalkunene var utsolgt, vi fant nemlig bare en kalkun på syv kilo, som skal deles på fire personer!!!! Du kan jo selv regne ut hvor mange kg det er på hver? Forhåpentligvis får vi besøk 1.nyttårsdag slik at fryseren ikke blir fylt opp med kalkunfillet!

Dagen i dag er forbeholdt matlaging, vasking av leilighet og fiksing til nyttårsaften. Anders og jeg skal få besøk av Ingebjørg (bloggen hennes HER) og kjæresten, noe vi gleder oss utrolig mye til. Om ikke mange timene står vi med hvert vårt champagneglass i hånden og ønsker hverandre et godt nytt år! I mellomtiden får dere holde dere oppdatert for jeg har noe super viktig å dele med dere, så stay tuned. LOVE <3  

CHRISTMAS EVE

FOR EN FANTASTISK JUL!♥

Julen har virkelig overgått alle forventninger med utrolig god mat, koselig familiebesøk og en hel haug med desserter. Jeg har virkelig storkost meg til det ytterste. 

På julemorgen var rumpa godt plassert i sofaen med dyne, gløgg og risgrøt for å se på både “Askepott og de tre nøtter” og “Reisen til julestjernen”. Helt fra jeg var liten har dette vært en tradisjon og jeg kan vedde på at jeg ikke er den eneste? Det blir ikke jul uten de!


Julaften feiret jeg hos mormoren min med hele familien, noe som var utrolig koselig. Fantastisk julemat, god dessert og masse pakker gjorde kvelden perfekt. Fra den dag har det bare gått i ett. Anders og jeg har reist fra den ene familien til den andre, men det er jo sjarmen med julen, er det ikke? 

Som dere kanskje har fått med dere ble jeg nødt til å ta en liten pause for å prioritere de kjæreste i livet mitt, noe jeg absolutt har fått gjort. I dag er faktisk den siste dagen jeg får sett søsteren min før vi begge reiser hver vår vei igjen. Utrolig trist, men får forhåpentligvis se hun igjen veldig veldig snart. 

Dere får kose dere masse og nyte tiden med de dere er glade i! <3  

 

HVERDAGSLUX

Ahh, ja jeg vet jeg vet. Det blir litt lite blogging rundt disse tider, men dere kan ta det som et tegn på at jeg koser meg ufattelig mye med kjæresten min og familien! Søsteren min som jeg ikke har sett på mange måneder er endelig hjemme, så det å prioritere hun syntes jeg er på sin plass. I dag har jeg vært å fått en utrolig god ansiktsbehandling på Villamedica, noe jeg skal fortelle dere mer om veldig snart, så da er det bare og følge med videre om du ønsker en partyglød til nyttårsaften og en skikkelig oppfreshning før det nye året. 

Nå skal Anders og jeg spise en god middag mens vi ser på julefilmer og koser oss med synet av juletreet og snøen som har lagt seg ute på bakken. Så får dere ha en super duper bittelille juleaften hehe <3

CHRISTMAS IS COMING

Nå er det virkelig ikke lenge til julaften. Denne måneden har virkelig flydd forbi, selv om jeg må si at det virket ikke sånn midt i all eksamenslesing og styr. Julaften er faktisk bare 3 dager unna. Det er ganske sykt å tenke på! Og om bare to uker drar vi til Thailand, noe jeg virkelig ser frem til. 

Har kost meg utrolig mye denne helgen. Det startet med en real jentekveld med flotteste INGEBJØRG med chickflick filmer, take-away og dype samtaler, haha. Utrolig koselig og noe som definitivt skal gjentas.


Anders og jeg har endelig fått pyntet juletreet og fått på plass siste rest av julepynten og har nå vært på besøk hos foreldrene mine med hele familien, hvor vi har fått servert pinnekjøtt. Gurimalla, så deilig!! Liker du pinnekjøtt? Nå skal vi bare slappe av og kose oss resten av kvelden, og det får også dere <3
 

 

 

TODAYS TO-DO

God morgen, alle vakre lesere! 

Nå er det snart jul, for de som ikke har fått med seg det, og det betyr STRESS for veldig mange. Selv om det er en utrolig koselig tid så er det mye som skal gjøres. Jeg derimot er helt rolig og skal virkelig kose meg med julevasken og pakkingen av julegavene som står for tur, men før det skal jeg ta en runde med ben-styrke på treningssenteret for å få en kick-start på helgen!
Den fantastiske julekjolen som alle snakker om er heller ikke på plass. Noen som har gode tips om hvor man kan finne en super lekker julekjole?? 


Dere får ha en super duper fantastisk dag – ♥ Bare 5 dager igjen til jul! 

 

TRUTH OR DARE?

¤Nå er det lenge siden jeg har funnet på noe galskap. Derfor ønsker jeg å sette i gang en liten lek hvor dere er med på å bestemme. Ja, nå kan dere lure på hva jeg har funnet på! 

Har du noen gang spilt eller hørt om leken truth or dare? Eller sånn som vi kaller det her i Norge, nødt eller sannhet? Det går ut på å enten svare på et spørsmål eller gjøre en handling. Det er her dere får komme med innspill.

For i kommentarfeltet mitt skal dere som måtte ønske, skrive NØDT: (Og en handling som dere ønsker at jeg skal gjøre) eller SANT: (Og et spørsmål som dere måtte lure på). En liten vri på en spørsmålsrunde. Jeg kommer også til å nominere DERE til å være med på denne leken, så sett i gang. HUSK Å SKRIV NAVN!

Fyr løs.