OOPS, I DID IT AGAIN

Det skjedde dessverre igjen, men sånn får det være noen ganger. Jeg har ikke vært helt i form de siste dagene så jeg bestemte meg for å ta en pause til jeg ble frisk igjen, noe jeg er nå! Endelig! Ikke bare har jeg spist c-vitaminer, men jeg har testet alle mulige kjerringråd når det kommer til å bli frisk fra en forkjølelse. Overraskende nok er det noen av detsom faktisk funker! Når man ikke er helt i form blir ikke bloggen sånn som man ser det for seg. Etter å ha prøvd x-antall ganger med å lage ETT innlegg uten å få det til, valgte jeg å ta en liten pause istedenfor.

Selv om jeg akkurat har blitt frisk har jeg bestemt meg for å være litt sosial i dag med familie og venner. Foreldrene mine kommer nemlig på middag – kommer med en super enkel, god og sunn oppskrift senere.


Etter middagen skal jeg til en venninne før vi skal ut på college-party, noe jeg gleder meg utrolig mye til! Har ikke helt funnet ut hva jeg skal ha på meg siden jeg ikke var helt sikker på om jeg skulle være med, men kanskje dere kan hjelpe meg? Har vært på college fest en gang tidligere, hvor jeg var utkledd i shorts, høye strømper, skjorte og genser. Prøvde meg på geek, men denne gangen ønsker jeg å være litt mer påkledd! Hahaha

Hva er deres planer i dag?  Dere får kose dere masse og stay tuned <3 

VIL DU AT JEG SKAL LENKE DIN BLOGG?

Det eneste du trenger å gjøre er å skrive en kommentar med blogg-navnet ditt ♥ Jeg elsker disse rundene. Ikke bare får jeg øynene opp for så mange flinke bloggere, men jeg får en hel haug av inspirasjon- takket være dere! Så dette er noe jeg har gledet meg til. 

Jeg velger ut 1-3 blogger!  

Om du ønsker, kan du også like facebook siden min – HER <3 LYKKE TIL

F.R.I.D.A.Y

IT´S FRIDAY! ♥


Endelig kan vi ta helg med et smil om munnen. Det skal ihvertfall jeg. Selv om formen ikke er helt på topp, skal jeg ikke la det ødelegge dagen. Jeg skal nemlig på middag med jentene for å feire bestevenninnen min, noe jeg vet blir utrolig koselig. Så det må jeg ha med meg! Etter det skal jeg selvsagt høre på kroppen og ta fri fra alt som heter bevegelser, hehe! 

 

 

 

DET VAR PÅ TIDE

Kvelden kom raskere enn forventet. For meg er klokken snart leggetid, for etter å ha sovet en mindre god natts søvn etterfulgt av at jeg våknet klokken 05.00 i dag, lys våken, kan jeg vel mildt sagt at jeg er ganske trøtt nå. Jeg har vært i den aller første forelesningen dette året i dag. Et helt nytt semester! Det blir spennende å se hvordan det utvikler seg og hva som skjer framover.


 
Jeg har endelig skaffet meg et nytt design på bloggen etter å ha blitt ganske lei av det andre. I Desember vant jeg et gavekort på KVdesign (lenk HER). Hun har så utrolig mange fine design og er utrolig hjelpsom. 

Dere får alle ha en god natt! Et lite hint til morgensdagens innlegg – (Et innlegg jeg vet mange ønsker å lese om)

“Mine favoritter” Klarer du å gjette hva det skal handle om?

 

HOME SWEET HOME

Etter en god del timer på fly var jeg endelig hjemme etter en helt fantastisk tur i Thailand. Jeg fikk en lang pause fra alt, til og med bloggen, selv om ikke det var helt planlagt. Det viser vel at jeg har kost meg så uendelig mye på turen at jeg ikke ville ta opp pcén og være asosial når de andre lå på solsengen eller spiste middag ute. Ja, det hele handler mer om prioriteringer! Denne gangen ble bloggen nedprioritert. MEN ikke tro at jeg ikke tenkte på dere, mine flotte trofaste lesere. Selv om det er lenge siden sist, så har dere faktisk tatt dere tid til å sjekke noe jeg setter stor pris på!

Thailand var AMAZING! Etter to uker med sol, varme og strand kan jeg fremdeles ikke si meg lei. Om det ikke hadde vært for et savn til min fine, flotte hund, hadde jeg nok blitt i noen uker til- haha. Uheldigvis, men samtidig litt deilig, kaller hverdagen på meg. Kan nesten ikke vente med å dra på treningsstudioet i dag for å virkelig pushe alle de musklene i kroppen min som ikke har blitt brukt på disse ukene.


Som man sier; borte bra, men hjemme best. Det stemmer for min del. Jeg har hatt en helt sinnsykt bra tur, men jeg har også gledet meg til å komme hjem til den fineste leiligheten, den gode deilige sengen, treningsstudioet og til slutt men overhodet ikke minst, verdens mest fantastiske hund! Som jeg har savnet hun. Selv om jeg har hatt noen supre venner til å ta vare på hun, og selv om jeg vet hvor godt hun har hatt det har jeg hatt en skikkelig ?mors? følelse som har gjort til mye overtenking av de merkeligste scenarioene man kan tenke seg. I tillegg til en god del savn for denne lille krabaten som lyser opp hver eneste dag.

 Skal fortelle dere mye mer om turen, så stay tuned! I mellom tiden får dere ha en fantastisk fin dag <3

YESTERDAY

Nå begynner det å bli en stund siden jeg har blogget, men dagene virkelig flyr forbi. Om vi ikke ligger på stranden og nyter livet, drar vi på utflukter og utforsker de attraksjonene som er i nærområdet. 

I går var vi på stranden så og si hele dagen, og som det merkes. Jeg er solbrent som aldri før, men kan vel takke meg selv som ikke smurte meg godt nok med solkrem. Jeg er like rød som en tomat. Det er så sinnsykt sterk sol og en varme som ikke ligner grisen. Det er over 24 grader i vannet!! Nesten så man ikke blir kjølt ned.

♦ Jeg har til og med begynt å lese en bok jeg kjøpte før vi dro nedover, “Et helt halv år”. Noen som har hørt om den? Jeg er ikke den som elsker å lese bøker. Jeg er rett og slett ikke tålmodig nok, men jeg har kommet ganske langt og den er faktisk ganske spennende, haha! Kanskje dere kunne tenke dere en liten bokanmeldelse? 

Planene vi har lagt for dagen er noe jeg har gledet meg til i mange måneder! Forteller dere mer om det senere. I mellomtiden får dere kose dere masse <3
GJETT HVA JEG SKAL

  

TILBAKE TIL VARMEN

Noe av det beste med å være tilbake til varmen og ta en liten velfortjent ferie er den utrolig gode sommerfølelsen og frihet. I ukedagene har jeg nærmest alltid noe å gjøre, noe som må gjennomføres eller det at noe burde vært gjort. Burde vært på trening, burde gjort mer lekser, burde jobbe oftere, men nå! Nei, ikke nå. Jeg storkoser meg med kjæresten min som jeg elsker høyere enn høyest, familien min som jeg verdsetter utrolig høyt og ikke minst, meg selv- Jeg tar faktisk vare på meg selv. 

Det å slappe av og koble ut er noe kroppen absolutt trenger, så for meg var dette en perfekt tid med to ukers ferie. I dag stod jeg opp i seks tiden AV MEG SELV. Det hadde jeg aldri gjort i Norge, men grunnen er så enkel at jeg la meg grytidlig i går fordi jeg enda ikke har kommet meg inn i Thailand´s sin tidssone. Jeg hadde allerede klokken halv åtte i dag tidlig jogget 3,5 km, hahaha<3

Det eneste negative jeg har å si om Thailand må være den massive mengden av mygg som allerede har klart å snike til seg en god del smakebiter. Utenom det har jeg ingenting å klage på, i just love it. Jeg virkelig stortrives.  

ENDELIG

Jaaa, folkens! Her skal jeg tilbringe to uker av Januar. Hua-Hin i Thailand. Vi kom frem i går rundt klokken 10 på morningen, etter en 16 timers tur både på fly og i bil. Kan vel si jeg fikk et liiite jetlag og at jeg fremdeles kan føle på meg at det er tidsforskjell fra Norge. Med hele seks timer ligger vi foran Norsk tid, så her har klokken snart blitt 16 allerede. Regner med at halvparten av vennene mine fremdeles sover på denne flotte mandags morgen. Når dere sov godt i sengene deres har vi ligget noen timer på en vakker strand, rundt et kvarter fra hvor vi holder til. Monkey beach blir stranden kalt og ligger på andre side av fjellet til monkey mountain, for de av dere som har hørt om det. 

Nå har vi kommet oss hjem fra stranden, spist en god lunsj og er klare for å innta kvelden med en liten sightseeing i byen. Om du har vært her før hadde jeg satt stor pris på noen tips til hva vi burde sjekke ut! <3

 

HELLO 2015

Da har vi gått inn i et nytt år og jeg avsluttet 2014 med kjæresten min, Ingebjørg og kjæresten hennes noe som var utrolig koselig! Anders og jeg laget kalkun-middag som tok over fire timer! haha, tenk det a. På fire personer så hadde vi en syv kilo kalkun. Heldigvis var vi svært sultne, hele gjengen♥ Jeg prøvde meg på min mors oppskrift på eple og pære chutney som falt i smak hos alle sammen. Ble faktisk overrasket over hvor godt det var. Kanskje dere ønsker oppskriften? Utrolig godt til kalkun/kylling og ost!

Så når klokken rundet 00.00 – var det farvel 2014 and halloo 2015! Vi feiret for året som har vært, vi feiret for året som kommer. Har så utrolig mye morsomt og spennende i vente at jeg nærmest ikke klarer å vente, men akkuratt nå skal jeg leve i nuet og nyte hver eneste dag som om det skulle vært min siste. 

Dere ser kanskje at jeg ikke har delt mine nyttårsforsetter og nei, det er ikke fordi jeg ikke har laget noen. Jeg kommer til å dele de med dere veldig snart! ♥ I mellomtiden, hadde jeg elsket å høre om dine nyttårsforsetter?