THIS DAY

Herlighet!! For en utrolig fin start på dagen! Jeg smiler virkelig fra øret til øret etter en super fin uke. Jeg har i dag, som alle andre dager denne uken, startet med en tur på treningsstudioet. Tror ikke jeg kan få sagt det nok, men den følelsen man får etter en god treningsøkt er bedre enn noe annet i hele verden. Jeg kan nå, med god samvittighet, ta meg en velfortjent helg med skirenn på tv og i armkroken til kjæresten. 

Vi har planlagt å ta oss en tur på kino i kveld, ikke vet vi hvilken film eller når, men kanskje du har noen tips? Jeg har allerede sett “Fifthy shades of grey”! 

I´VE GOT MY REASONS

Hvor skal jeg i det hele tatt begynne? Dette temaet har jo virkelig tatt av og jeg skjønner godt hvorfor. Man får jo så utrolig mye igjen for det! 

Det å trene har for meg alltid vært en selvfølge. I flere år var jeg bundet til dansegulvet og jeg elsket det, men videregående, lekser, jobb og det sosialet tok over tiden min – og det var først da jeg bestemte meg for å melde meg inn på et treningsstudio hvor jeg kunne bestemme trenings-tiden ettersom jeg ønsket og orket.

Moren min har alltid vært mildt sagt ekstremt glad i å jogge, noe som raskt ble overført til meg. Den fri, deilige følelsen man fikk av å høre på favorittmusikken med all verdens tid til å tenke på alt man måtte ønske var den lettelsen som gjorde meg overbegeistret for å jogge. Jeg skjønte raskt at jeg ikke kun kunne løpe, så bestemte meg for å begynne med styrke. Det har gjort hverdagen min utrolig mye bedre og det er derfor jeg har valgt å følge det opplegget som jeg fortalte dere om i går. 


HVORFOR TRENE? 
Trening – i motsetning til mange andre gjøremål vi fyller tiden vår med – er det noe vi aldri angrer på i ettertid!

Her er det lov å være egoistisk og kun tenke på seg selv, for det er faktisk DU som skal leve med kroppen din for resten av ditt liv! Hva er det som er så bra med det? Det finnes utrolig mange gode svar på akkurrat dette og utallige grunner.
Jeg deler mine grunner med dere! 

1. Overskudd 
GULL VERDT! Det er helt merkelig, for man vil jo tro at det å gi sitt aller beste på treningsstudioet skal gjøre deg sliten og lei, men for meg og antageligvis veldig mange, er det stikk motsatt. Jeg får så utrolig mye energi og overskudd som hjelper meg å holde ut hele dagen! 

2. Søvn 
Er det bare meg eller sover dere også sinnsykt godt når dere har trent iløpet av dagen? For å slenge inn litt fakta, så er det faktisk når vi sover at kroppen reparerer seg, justerer forbrenningen og regulerer blodsukkeret! Dårlig søvn gir også mer søtsug, så om dere har et skikkelig sukker-sug så har dere ikke sovet i den dype søvnen kroppen trenger for å komme seg igjen til dagen etterpå!

3. Selvfølelse
Den utrolig gode følelsen etter en utrolig hard treningsøkt, eller bare det å ha vært i fysisk form gir meg en utrolig god mestring- og selvfølelse. Det å se resultater etter hard jobbing og målsetting er noe av det aller beste som finnes. Å oppnå noe man ønsker så iherdig!

4. Reduserer stress
De dagene jeg ikke trener merker jeg at stress nivået skyter i været! Jeg klarer ikke å slappe av og tankene om alt som burde vært gjort og må gjøres, blir en konstant stressfaktor iløpet av dagen. Visste du det at om du trener, så synker stresshormonet og et lykkehormon øker? Nå vet du det!

READY, STEADY, GO!

Det er allerede onsdag, midten av uken! En ny dag, nye muligheter. Med en god frokost plassert i magen er jeg veldig klar for å komme meg på treningsstudioet å pumpe litt jern, hehe! I dag står kun trening på planen, noe som er utrolig deilig! Elsker å ha dagene fri til å kunne gjøre hva enn jeg vil. Fikk så utrolig mye god respons på innlegget i går, noe som gjorde meg enda mer gira, Tusen takk! <3 

Hva er deres planer for dagen? Bare å komme med noen gode tips til hva dere ønsker å lese om! 

NOE AV DET TØFFESTE

Det er helt sykt!! Jeg har virkelig ikke rukket å fortelle dere om noe av hva som skjer i livet mitt akkurat nå, men jeg kan garantere dere at det er utrolig spennende for min del. Jeg skal faktisk utfordre meg selv på et nivå jeg aldri har gjort før. Både mentalt og psykisk. 

Jeg er nemlig så heldig at jeg får lov til å teste ut super-programmet “Feminin fysikk” som er et treningsprogram lagt opp for vektreduksjon og figurforming. PT-mannen bak dette konseptet heter Ronny Skoglund. Han er eier og driver firmaet “FITNESS SOLUTION” som leverer tjenester innen personlig trening. Dere lurer kanskje på hva det innebærer?  I ti uker fra og med i går skal jeg følge en kostholdsplan samt treningsopplegg lagt opp for å få en strammere og mer muskuløs kropp! Alt foregår via nettet, så alle er hjertelig velkommen til å kjøpe det samme programmet som jeg nå skal følge. 

Det er allerede hundrevis av jenter over hele landet som følger nøyaktig dette konseptet! Til de som har fulgt dette til punkt og prikke, er faktisk gjennomsnittet en vektreduksjon på 9kg og en reduksjon på 54 cm i omkrets, PÅ KUN TI UKER! Kan vel si at det er beinhard trening sammen med en super streng kostholdsplan, men gud som jeg gleder meg til å fortsette og se resultatene! Jeg kommer selvsagt til å dele før og etter bilder med dere! 


Om du ønsker å lese mer om dette programmet, kan du sjekke ut facebook siden til Fitness solutions HER. Ikke nøl med å ta kontakt! Ronny er en super flink og profesjonell personlig trener som hjelper til om det er noen spørsmål! 

 

LET ME TAKE A SELFIE – KONKURRANSE

Nå er det en stund siden vi har hatt en ordentlig konkurranse her på bloggen og fordi det er slutten på vinterferien (for noen) ønsker jeg å gi en liten motivasjons-boost å kjøre i gang med en liten SMILE-SELFIE INSTAGRAM/BLOGG KONKURRANSE!

– Det eneste jeg vil at DU skal gjøre er å ta bilde av deg selv – enten en grimase, et stort smil eller hva enn du måtte ønske (MÅ VÆRE SELFIE)!  

+ HASHTAG #mariebekkenblogg

VINNEREN FÅR SELVSAGT EN LITEN GAVE TILSENDT I POSTEN ♥ OG INSTAGRAM PROFILEN/BLOGGEN SHOUTET PÅ BLOGGEN OG MIN INSTAGRAM!

Gleder meg til å se alle deres morsomme og flotte selfies <3 LYKKE TIL ♥ 

 


#MARIEBEKKENBLOGG 

FINALLY HERE

Er det noe jeg virkelig har savnet så er det å våkne opp til fint vær, helt til i dag! Jeg våknet opp til solskinn og fuglekvitter, noe som bringer tilbake en følelse av vår og sommer. Vet ikke med dere, men mitt humør snur ihvertfall veldig med en gang solen titter frem. I går dro Anders og jeg ut med noen venner av oss, noe som var utrolig koselig. Jeg er vel ikke den man ser oftest ute på byen, men en gang i blant er det greit å komme seg litt ut i det sosiale. Vi hygget oss hele kvelden, og jeg kan vel være så ærlig å si at jeg ikke var i seng før klokkken rundet 06.00 i dag tidlig. Uansett, dagen ble ikke ødelagt og humøret har virkelig vært på topp! 


Etter en fantastisk god fredagsfrokost tok Anders og jeg en liten tur ut etterfulgt av filmen “Pitch perfect” som bringer mye latter! Fredagsfølelsen er på topp og jeg kan nesten ikke vente med å spise taco i kveld, noe som har blitt en ganske så fast tradisjon her i “huset”. 

Hva er deres planer for kvelden? 

YOUR BLOG

My motivation♥ Det er så utrolig mange flotte og flinke bloggere at jeg blir helt spinnvill av inspirasjon og motivasjon. En stor takk til alle som la igjen en kommentar i lenkerunden min!

Nå er det på tide å vise dere hvilkene blogger jeg har valgt å dele med dere! 

<3 

DO YOU FEEL IT?

Jeg har hatt verdens beste start på en ny uke. Ikke bare har jeg spist en helt nydelig frokost som verdens beste kjæreste lagde til meg, men jeg har hatt en super treningsøkt. Kan vel si at jeg er mildt sagt overgira på å begynne med treningen for fullt igjen nå som våren faktisk begynner å komme. Neida, men fy søren så mye overskudd og ekstra energi man får av litt god gammeldags workout. Flere enn meg som føler på det? 

Jeg har også fått en super spennende pakke i posten, noe jeg gleder meg ekstremt til å vise dere! <3