CHEATER

Etter så mange uker på et så utrolig strengt opplegg, var det deilig å spise mat som smakte noe annet enn kylling! Den følelsen kommer jeg antageligvis aldri til å glemme. Jeg fikk virkelig gåsehud! hvem får det av mat? Nå er jeg over middels glad i mat, men #denfølelsen, haha! nei, rett og slett nydelig. Helgen kom og gikk raskere enn lynet. I dag har jeg tatt en liten fridag vekk fra treningssenteret, men gleder meg til en lang løpetur i morgen! after all, det er mandag! Ny inspirasjon og mer motivasjon! 

Regner med at de fleste har tatt seg enten en tur til hytten på fjellet, en tur til utlandet eller har bestemt seg for å kose seg hjemme i påsken. Jeg, derimot- har full plan for påsken. Så og si, i allefall. 

Jeg må tilbringe masse tid på treningsstudio, masse turer rundt sognsvann og en hel haug kos. Denne påsken er desverre sukkerfri, men jeg skal klare å kose meg uansett! Hva er deres planer for påsken? Kos dere masse<3 

NYT SPILLING MED GOD SAMVITTIGHET

Det å spille et spill, enten det er alene eller sammen med noen, playstation, PC eller ludo og Alias, uansett hva, så er det alltid utrolig koselig og ekstremt morsomt! Selve spillingen er en relativt billig hobby og det har faktisk vært bevist at videospill har en positiv påvirkning på kreativitet! 

 


 

Poker, for eksempel. Det er enkelt å lære, det er gøy, og det gir en helt spesiell mestringsfølelse. Jeg kan spille i timesvis når jeg først har begynt. Det er likevel en aktivitet som kan føre til en temmelig usunn livsstilDette er heldigvis enkelt å gjøre noe med.

 

       Det er likevel en aktivitet som kan føre til en temmelig usunn livsstil. Dette er heldigvis enkelt å gjøre noe med. 

 

Det å sitte i ro, i så mange timer, er helt klart ikke hva kroppen vår er konstruert for, så hva kan man da gjøre? Uten å påføre kroppen en unødig lidelse. Som i alle andre tilfeller, så gjelder det selvsagt om hva du putter i munnen!

 


BILDET ER LÅNT – HER

 

Noe av det viktigste kroppen trenger for å holde alt i sjakk er, nemlig væske!
Har du noen gang drukket et glass med cola, men sitter igjen med en tørstende følelse? Selv har jeg gjort denne tabben! Cola inneholder altså så utrolig mye sukker og andre stoffer, som gjør at kroppen begynner å jobbe ekstra hardt for å forbrenne disse stoffene. Kroppen bruker rett og slett så mye energi, at man sitter igjen, kanskje til og med mer tørst enn da man startet!

 

I alle tilfeller, drikker jeg mye heller et glass vann! Ikke bare slukker det tørsten, men det er både sunt og godt. Her kan du drikke så mye du vil, uten å tenke verken på vekta, og selvsagt hull i tennene!

Om du syntes vann blir litt ?kjedelig? i lengden, kan du bruke sitron ? for min del, hjelper dette mot det ekstreme sukkersuget eller ingefær som er utrolig bra for magen!

 

– Les gjerne mer om veskeinntak og dens viktighet ? HER

 Selv om vann er utrolig viktig for å holde kroppen gående, er det bare en liten del av puslespillet. For kroppen fungerer ikke bra nok, uten mat!

 


 

Mat! Det å spise riktig mat er ikke alltid like enkelt! I hvert fall ikke med alle forskere som endrer mening dag, etter dag.

Men, vi kan vel alle si oss enig i at det beste er å spise rent kjøtt og fisk?

Det å lage en god, nærholdsrik, middag er så utrolig viktig for hvordan kroppen skal fungere i løpet av dagen ? og ikke, trenger det å være vanskelig heller! Ta deg en tur innom MATPRAT. Her finner du bokstaveligtalt tusenvis av enkle oppskrifter, på god og sunn mat. Så om du klarer å styrke Super Mario helt frem til prinsessen, bør det ikke være et problem å følge en oppskrift!


BILDET ER LÅNT – HER

 

Har du fulgt med på “The biggest loser, Norge”? I så fall, fikk du et godt innblikk i hva en frossenpizza inneholder- samenligned med kyllingfilet og brokkoli. Om jeg ikke husker helt feil, var det altså 11/12 brokkoli og 7 kyllingfilet som rommet næringsinnholdet i en pizza! Det er sinnsykt mye mat det. Hvorfor gjøre kroppen sin SÅ vondt, når det er så enkelt å lage en enkel rett. Byggrynsalat, Gazpacho.

 

Ikke bare smaker maten titusen ganger bedre når du lager den selv, men man blir altså mye mer opplagt. Både psykisk og fysisk. Lag gjerne maten på forkant. Legg maten i en boks i kjøleskapet, så slipper du å styre mot dårlige matvaner!

 


 

Nå har vi kommet oss helt ned til snacks delen. Jeg er hundreprosent sikker på at jeg ikke er alene om å småspise foran skjermen, og nyter time inn og time ut. Ja, snacks er obigatorisk, men igjen. Det er ikke nødvendig å fylle matskapet med potetgull, kaker og smågodt. Visste du, at en bolle med smågodt, har et kcal innhold som rommer en dag med fem ? syv måltider??

Det er så mange sunne alternativer, som både smaker bedre og gir kroppen din de næringene den behøver! Kjøp heller blåbær, jordbær, annanas og andre godsaker ? og om du ønsker noe å knaske på, er alltid gullerøtter en stor favoritt!

 


BILDET ER LÅNT – HER
 

Internett kan brukes til så utrolig mye! Ikke bare til å spille eller sitte på facebook , men å finne tusenvis av oppskrifter som forklarer i detalj hvordan du kan spise mat med god samvittighet. Alternativene er nemlig endeløse. (TIL OG MED SJOKOLADE KAN VÆRE ET GODT ALTERNATIV – LES HER)

 

MINE SUPER TIPS TIL DEG SOM ØNSKER Å SPISE LITT SUNNERE!! 


1. Ha sunne matvarer lett tilgjengelig
2. Drikk rikt med vann!!
3. Velg sunn snacks og varier! ? Finn sunne alternativ oppskrifter på nettet.
4. Fokuser på næringsstoffene, istedenfor kalorier!

 

5. Om du er en av de som sitter mye foran skjermen, ta en pause på ti til femten minutter og gjør noe fysisk, HVER ENESTE TIME! Gå deg en tur eller trekk frisk luft.

 

()  SPIS SUNT

FLOTTE VIPPER PÅ 1-2-3!

Jeg er vel ikke alene om å ha tatt våren litt på forskudd, med litt mindre klær og litt for tynne jakker? På fredag våknet jeg opp med en ekstremt sår og vond hals. Jeg hadde blitt skikkelig forkjølet. Ikke veldig passende med tanke på treningsopplegget mitt, men når passer det egentlig å bli syk? 

Heldigvis føler jeg meg ikke helt på bånd, takket være flinke Marina som la de fineste vippene på meg forige uke! Så selv om jeg er syk, blek og dårlig, kan jeg heldigvis føle meg litt fresh! 

Ønsker du deg lengre og fyldigere vipper? Nå kjører laveria klinikk tilbud til alle dere, flotte lesere! Ta med deg en venninne og få nytt sett til kun 990,- pr. sett på klassiske vipper! Tilbudet varer frem til 1.Mai<3 Veldig viktig at dere booker timen sammen. Gå inn på lenken HER for å sjekke ut hva annet de har å tilby!

Om du ønsker å lese om klinikken kan du enten klikke deg inn på hjemmesiden HER eller lese innlegget jeg laget etter min opplevelse HER 

INGEN GOD MATCH

En utrolig deilig start på en avslappende søndag! Etter å ha løpt en time som totalt ga meg en mil på tredemølla i går, “skryt”, var jeg utrolig klar for å kose meg på bursdagen til venninnen min! Fordi tallene i går var så bra som de var, fikk jeg lov til å ta ETT glass med rødvin, men som fort viste seg å være noe av det dummeste jeg har gjort på lenge! Du kan jo selv tenke deg hvordan kroppen din ville reagert på alkohol som blir betraktet som et giftstoff, når du da i tre uker har spist så utrolig rent og sunt? Kroppen sa klart og tydelig i fra om at alkohol skulle jeg ha holdt meg langt unna!


For å si det på en annen måte så endte det med en tidlig kveld hjem fra byen<3 Til tross for kroppen sin reaksjon, hadde jeg alt i alt en utrolig koselig kveld! 

 

 

PROUD

Mange av dere som leser bloggen min vet at jeg har brukt de tre siste ukene mine på intensiv trening og et strengt kosthold, med super planen til Ronny Skoglund “Feminin Fysikk“. I dag var det veiing og takket være gode økter denne uken har jeg gått ned både i omkrets og på vekten. Selv om jeg ikke er så opptatt av dette, har jeg sett at kroppen min i det store og hele har forandret seg. Jeg er så utrolig glad for å ha tatt før og etter bilder – for uten det hadde jeg ikke sett hvor utrolig bra dette faktisk fungerer! 

Jeg vet at noen kommer til å syntes det er drøyt av meg å legge ut, men jeg ønsker å vise dere hvordan progresjonen er! Det må være lov å være stolt<3
Om dere ønsker å prøve det samme programmet som jeg driver med nå, så er det bare å ta kontakt med Ronny via mail: R[email protected] 

VI HAR ALLE BLITT LURT!

Gutter, dere har blitt lurt! Men det har søren meg vi også, jenter!

Har dere noen gang tenkt over hva sminke egentlig kan gjøre? Den eneste begrensingen ligger i din egen fantasi!
Det er så utrolig mange vakre jenter i verden og alle har sine bedre trekk, på samme måte som meg og deg. Eneste er at noen av de har klart å få frem de trekkene – ved å bruke riktig type sminke, på de rette stedene. 

Måten jeg sminker meg på er tidløst og kjedelig som starter med en tam foundation, rush og solpudder med litt øyenskygge, men har i dag funnet “Lykkeproduktet” som aldri kommer til å forlate sminkepungen min! Og noe så enkelt og greit for å få en helt annen look! 

Dere har kanskje ikke gått uten å ha hørt om “contouring and highlighting”? Ikke jeg heller. For alle som trenger en ny vri og litt ny inspirasjon i sminkeveien kan jeg virkelig anbefale dette på det sterkeste!
 
Jeg har kommet over noe som jeg selv egentlig ikke har vært klar over, at man kan gjøre så stor forandring, uten spesielt stort tiltak! Har dere hørt om produktet «Face Cream Contour Palette» fra Makeup Mekka? Det hadde ikke jeg heller, men nå skal jeg aldri gå tilbake til vanlig sminkerutine!

På mandag bestemte jeg meg for å kjøpe produktet og prøve det ut, slik at jeg kunne skjønne hvorfor folk snakket så varmt om dette. Kun to dager etterpå fikk jeg det i posten, og guri som jeg var gira! Kjæresten min trodde det hadde gått rundt for meg, hehe.. Jenter og sminke altså, eller er det kanskje jeg og sminke Bakgrunnen til produktet er å få frem de sidene/trekkene ved deg selv som du er fornøyd med for å få et kraftigere uttrykk og fremheve dine positive sider! Herregud, så genialt!
 

Om du lurer på hvordan du gjør det, så klikk deg inn på youtube for uendelig mange videoer og tips, jeg har sikkert sett på ulike filmer i tre timer tilsammen! Det er helt utrolig å se hva dette ?konseptet? gjør ? med litt ?magi? kan enhver se ut som hver vår kjendis! Nå skal det sies at jeg overhodet ikke er ekspert på sminke og dette, men jeg ble ekstremt overrasket over resultatet! Selv JEG klarte det på første forsøk, uten at det ser helt totalt fiasko ut, hehe!! Hvordan skal jeg kunne gå tilbake til gamle sminkerutiner nå?


Jeg kjøpte mitt fra Makeup Mekka, for kun 100kr! Et utrolig billig og bra produkt! Anbefaler å teste ut fargene som er i settet og prøve seg litt frem med en mal ? fordi jeg mener at selv om det er et veldig bra konsept, må man kunne bruke det riktig. På samme måte som med alt annet! 

Du finner produktet HER, hvor du både kan lese mer om det og hvordan man gjør det!  

Her kan dere se før sminke – og etter-  med bruk av produktet! 

YOU ARE MY NEW FAVORITE

Det har vært litt av en rundtur, skal jeg si deg, men nå kan jeg slappe helt av! JEG HAR ENDELIG FUNNET MIN FAVORITT♥

Har jeg fortalt dere hvor utrolig deilig det er å våkne opp og føle seg fresh, selv om man er blek og trøtt? Det er helt nydelig! Og maskara, farvell til deg! Fordi jeg trener så mye som jeg har gjort i det siste, er det et tiltak å ta opp sminkepungen- og for å være helt ærlig, er ikke det helt meg å sminke meg før trening. Jeg har følt meg så utrolig ufresh og sliten, men i dag er den følelsen snudd på hodet! Jeg har aldri hatt en bedre ben-økt før, kanskje det er på grunn av nye vipper? hehe

Jeg har hatt vipper i nesten to år i strekk og det er veldig vanskelig å finne noen som gjør det perfekt, med god kundeservice! I går forandret det seg! Jeg tok turen til LAVERIA klinikk som drives av flotte og utrolig snille Marina som har 10 års arbeidserfaring – med både vipper, negler og hudpleie! Hun gjorde vippene mine vakrere enn noen gang! Hun holder til både i Oslo på Majorstuen og i Ås.

Jeg besøkte selvsagt den i Oslo i går, en utrolig koselig, liten salong med en herlig atmosfære! Behandlingen i seg selv tok rundt en time, noe som er en time mindre enn det man pleier å bruke- men det har ingenting å si om kvaliteten eller utseende! Jeg har aldri vært så fornøyd med resultatet før. Det er en utrolig behagelig behandling som gjør at jeg så og si alltid sovner. – det er kunst! 

Om du ønsker å få den gode følelsen som jeg har nå, føle deg fresh og fin, så anbefaler jeg deg å ta kontakt med Marina! Eller bare ta kontakt for en uforpliktet prat<3 

Hjemmesiden til LAVERIA finner du HER  – hvor du finner priser, tilbud og behandlingene hennes! 

 

 

 

 

 

I’M HOOKED

Skal jeg være helt ærlig, så har jeg aldri blitt så fort hektet på noe. FØR NÅ! 

Jeg klarer virkelig ikke å slutte å høre på den nye låten til “ZEDD – I want you to know med Selena Gomez”. Syntes den er helt rå! Både å trene til og en utrolig kul partylåt som jeg selvsagt skal sette på, på lørdag. Ja, hehe..  Jeg skal nemlig i bursdag til en venninne. Dette er faktisk den første gangen jeg drar ut uten å en gang ta ett glass vin en gang, så litt spennende blir det nok. Ikke at jeg ser på alkohol som en fristelse heller, derimot kaker og god mat kan bli litt verre! 

Må jo også skryte av det utrolig flotte været vi har hatt de siste to dagene! Blir så utrolig vår-klar når solen skinner og varmer. Jeg måtte virkelig ta av meg jakken i sted fordi det ble for varmt i solen og for den ispinnen jeg er, så er det et godt tegn på et det er på vei mot vår! 

Det er en liten stund siden jeg har blogget nå og jeg har ingen god unnskylding. Treningen tar veldig på. Pluss ekstremt mye planlegging og tid, men JEG DIGGER DET! Har overhode ikke planlagt å gi meg! 

– JEG ER SÅ UTROLIG SÆR

Er det noe som er bedre enn en nyvasket leilighet, nye blomster og solskinn som stråler inn gjennom vinduet? Ikke i dag ihvertfall! I går fikk jeg besøk av min fantastiske mamma, som tok seg friheten til å vaske både kriker og kroker i leiligheten vår! Hvem sier vel nei takk til det? Til og med vinduene mine skinner som krystaller! Hva ikke mødre kan, altså! 

Nå har jeg akkurat spist en veldig god middag, ved siden av en utrolig morsom film. Kanskje du har sett den? “Dine, mine og våre”. Det er min type humor altså. Haha, når vi snakker om humor! En liten fun fact om meg er at jeg faktisk HATER, og da mener jeg virkelig HATER standup-komikere, ihvertfall når de står og banner eller baksnakker alle tenkelige personer! Den eneste gangen jeg har trukket på smilebåndet av en komiker, var Lisa Tønne med et show på latter! Da lo jeg så tårene sprutet! “JEG HAR SÅ UTROLIG SÆR HUMOR”! 

I morgen blir det en ekstremt morsom, men en ekstra hard treningsøkt med Ronny! Noe jeg både er litt nervøs for, men også gleder meg super mye til! Ryggen skal virkelig få kjørt seg! 

– Jeg vil også takke alle og enhver av dere som har skrevet til meg enten på facebook eller på bloggen min, de mest motiverende ordene jeg har fått på lenge! Tusen takk<3 

UNDER CONSTRUCTION

DETTE ER NOE AV DET SYKESTE JEG HAR VÆRT MED PÅ!

Jeg er allerede inn i uke 2 med opplegget “Feminin Fysikk” som Ronny Skoglund har laget. Jeg må si at jeg har aldri har sett så stor forandring på kroppen min på så kort tid! Det er noe av det sykeste jeg har vært bort i. På bare en uke har jeg forbrendt så utrolig mye. Hele 7 cm i omkrets og 3,4 kilo på badevekta! Det er godt å se at noe endelig fungerer og med litt struktur er jeg på god vei mot sommer-kroppen 2015 alle snakker om, hehe! 


Dette er et opplegg virkelig alle klarer. Med litt viljestyrke og en hel haug av motivasjon blir dette “så lett som en plett”.