HAPPY COLOUR

God morgen, flottee dere<3
… Ja, eller morgen og morgen! Jeg har allerede vært på treningssenteret en gang i dag, for å fullføre den aller siste morgencardio på treningsopplegget og har igjen er liten treningsøkt før jeg kan si at jeg er hundreprosent ferdig med treningsopplegget “Feminin Fysikk”.  

I kveld skal Anders, Ingebjørg (en god venninne ) og jeg en tur til Drammen for å feire bursdagen til ett vennepar- og som jeg gleder meg!! Tror det blir utrolig koselig. Hva er deres planer natt til 1.mai? 

Før og i mellom trening bruker jeg disse to superproduktene som gir meg himla mye energi og overskudd til å overleve de verste og tyngste øktene.

Xtend, som rett og slett er Aminosyrer og binder proteiner og Pre-workout er noe jeg tar en halvtime FØR trening for å få opp blodsukkeret, og tro meg når jeg sier det, det funker! Tenker å fortelle dere mer om dette senere, men om dere har noen spørsmål om trening, kosthold eller disse produktene så er det bare å spørre<3 

BEDRE SENT ENN ALDRI

Kommer med et litt sent innlegg i dag, men bedre sent enn aldri. Anders og jeg har nå sett en utrolig fin film med navn “You´re not you” og jeg må innrømme at jeg felte et par tårer under filmen. Selvom vi skal begge tidlig opp i morgen, tar vi aldri en liten film med oss i sengen før vi tar kvelden! fler enn meg som er helt avhengig av å se filmer? hehe 

Bare å komme med film-anbefalinger om det er noe jeg er nødt til å se<3 

 

FOKUS

Fytikataa!!! For en superstart på uken og ikke minst dagen! Nå er jeg faktisk inn i uke 10 på opplegget “Feminin fysikk”, noe som vil si at jeg er ferdig på lørdag. Herregud så fort det har gått. Jeg skal ikke si at det ikke har vært hardt, for det har det, men det har vært utrolig morsomt og motiverende å se forskjellen på kroppen. 

Nå er det faktisk siste innspurt og fullt fokus. Det vil si at morgencardio, styrketrening og cardio etter styrke inngår. En stolt jente i dag som har løpt over en mil og trent hardt nok til å ha forbrent litt over 1000kcal<3 Jeg kommer til å fortelle dere om opplegget og min mening rundt det når jeg er helt ferdig, men om dere lurer på noe spesielt, så er det bare å spørre! 

Har dere prøvd noe lignende før? 

LONG HAIR – I CARE

For noen dager siden satt jeg og to andre venninner å diskuterte noe jeg ønsker å ta opp med dere i dag. Nemlig hvor utrolig viktig håret er for oss og hvor mye hår beskriver oss som person. Selv har jeg alltid vært opptatt av hvordan håret mitt ser ut, men til en viss grad. Jeg er ikke en av de som klipper og styler håret hver tredje måned eller farger håret i forskjellige farger, fordi jeg nettopp er fornøyd med det sånn som det er! Face it, jeg liker overhodet ikke forandring. For meg hadde det vært helt uaktuelt å farge håret brunt eller klippet meg kort – derimot å forbedre er noe jeg alltid er på utkikk etter. 

Selv om jeg har langt hår, er det utrolig tynt og ser ofte litt “pistrete” ut! For noen dager siden bestemte jeg meg derfor for å teste ut hair-extensions igjen! Hvem ønsker vel ikke langt fyldig hår? I dag åpnet jeg posten og der lå pakken, med det vakre håret. haha, det høres jo utrolig sært ut, men nå gleder jeg meg bare til å prøve det på! 

Også kommer det i verdens skjønneste boks hvor man kan oppbevare og ta vare på håret når man ikke bruker det<3 

Jeg vet det er utrolig mange bedrifter som selger hair-extensions, men et av de som har kommet godt ut er Chloe´s! Med farger i alle slag og utrolig god hjelp, fant jeg faktisk den perfekte fargen til mitt hår<3 HER er alle fargene du kan velge mellom. For de som lurer så har jeg OMBRE BLOND BOMBSHELL #P18/60

Det er laget av det fineste, ekte menneskehåret spredd på 8 veft av forskjellige størrelser som vil si at det er 8 clips hvor alle 50-52cm. Det er clips, som vil si at du kan ta det på og av som du vil, noe som passer perfekt til meg som trener så mye! 

Ikke bare er håret i god kvalitet, men prisene er veldig fine! Ta en titt HER om du også ønsker fyldigere og lengre hår! 

 

//Sponset innlegg 

 

 

 

35 Q&A

1. Hva var det siste du skriblet ned på papir? Nå som vi har telefon og pc tilgjengelig 24/7 blir det lite skrevet ned på papir, men et lite klissete kjærlighetsdikt til Anders, vil jeg tro! heheh.. 

2. Hva har du alltid i vesken? Nå går jeg nesten aldri med veske, men lommebok og en lepomade! Kan heller vise dere hva jeg har i treningsbagen en dag<3

3. Hva bestiller du på café? Kommer helt an på humøret, men i det siste har det blitt helt sort kaffe. Ettersom det er det eneste jeg får lov til å drikke. Om ikke er Chai-latte og kaffe-latte to favoritter! 

4. Hvilke nettsider besøker du daglig? Det første jeg sjekker om morninger er facebook og nettavisen. Utover dagen går det alltid i blogg.no, Unitedbloggers, hotmail, haha? 

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg? hehehe, stakkars mamma! Hun er den heldige her! heldigvis tar som regel min kjære mor alltid telefonen, og fordi vi har et veldig nært og godt forhold får hun vite hver eneste detalj i livet mitt. Uansett hva! 

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din? Den er rosa, selvsagt! og litt grå med bilder av kaniner haha. Elsker barnslige tannbørster

7. Kan du bytte olje på bilen? ehm, nei… ? hehehehe. Ikke har jeg bil eller lappen heller

8. Hva har du hatt av kjæledyr? åhh guri, jeg har hatt alt av hunder, kaniner, hamstre, fisker og åler! Alle har kapret hjertet mitt, til og med de små søte fiskene, men akkuratt nå er det kun Lizzy! Min lille fine pomeranian<3 

9. Har du noen piercinger? Jaa, det har jeg! En i navelen, som måtte for noen måneder tilbake stikkes opp igjen fordi jeg hadde glemt å tatt i piercing (helt grusomt vondt)! Og hull i ørene, som er utrolig “dratt” fordi jeg brukte for tunge øredobber da jeg var mindre. Smart og flink som jeg var, hørte jeg selvsagt ikke på foreldrene mine! 

10. Norge på sitt beste? Sommerkveldene med grilling og venner! Definetivt! 

11. Hva gjør deg lei deg? Jeg er en lett rørt jente, som tar ting veldig lett innpå meg. Det er mye som gjør meg lei meg, men noe av det verste må være når enten folk skuffer meg eller ondskapen som ligger hos de som oppfører seg som idioter og er slemme mot både dyr og mennesker!  

12. Hva gjør deg glad? Det er så utrolig mye! Jeg elsker selvsagt fint vær(ja, dette gjør meg overraskende veldig glad) venner, kjæresten min, familie, reise og handle! Når jeg oppnår noe jeg har jobbet for eller bare opplever noe nytt! 

13. Hva er drømmejobben din? Nei, den klarer jeg faktisk ikke å svare på! Det er så uendelig mye jeg ønsker å gjøre opp gjennom livet mitt, så det å velge ut en, er for meg umulig. Akkuratt nå er det å jobbe som en personlig trener og kunne hjelpe andre med å gjøre det de måtte ønske med sitt eget liv! 

14. Abbonerer du på et ukeblad? Nope! Skal begynne med det til sommeren<3 

15. Hva var det siste du kjøpte? En blomkål, så spennende! hahaa.. Skulle heller ha vært denne lille saken<3 

16. Liker du kinesisk mat? Noe av det beste jeg vet!! nå fikk jeg veldig lyst på kinesisk! 

17. Når var du i kirken sist? oj, det husker jeg faktisk ikke? 

18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg? Alle<3 Mamma. Hun stiller alltid opp uansett hva! <3 loveuu

19. Har du noensinne vært i en ambulanse? Uff, ja! Historien bak det er kanskje noe vi kan ta en annen gang! Ikke noe jeg er stolt over.. 

21. Hvor lang tid bruker du om morningen? hahahaha, fem minutter? nei, virkelig. Jeg bruker 2 minutter på badet og ti minutter på kjøkkenet. Om jeg først sminker meg, går det fort en halvtime på badet. Det første jeg gjør nå for tiden er jo å dra direkte på treningen- og da er det ikke mye fiks og dulling først. 

22. Banner du ofte? Nei, egentlig ikke! Jeg syntes det er ekstremt stygt om andre gjør det og man høres så ekstremt sur ut.. Jeg har egentlig aldri bannet! 

23. Hva er det lengste du har campet i et telt? en uke? For mange år tilbake!! Til sommeren håper jeg på å ta en ordentlig norges-tur med kjæresten, og da blir det telt!

24. Hvor mange søsken har du? one! Verdens snilleste og beste storesøster<3 

25. Hvor mange steder har du bodd? Vokst opp i Ås og bor nå i Oslo, så to steder. En liten hemmelighet? Vi blir ikke boende her så veldig mye lengre… 

26. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med? Hm, både vanskelig og lett spørsmål. I det siste har jeg vært veldig fornøyd med ryggen min og overkroppen generelt! 

27. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med? Tror du ja! Jeg gidder ikke en gang å bruke energi på å finne det ut. Be happyyy haha 

28. Er det viktig å feire bursdager? HALLOOOOO!! JAAAAAA!! Man fyller jo år jooo 

29. Har du tatt vare på klesplagg fra du var liten? Ikke jeg! For jeg klipte i alle klærne mine da jeg var yngre. Mamma derimot, hun har loftet fullt med mine og søsteren min sine bejbeklær. 

30. Nevn en ting som er irriterende ved å blogge? INGEN VERDENS TING! – borsett fra lyset ute, av og til. 

32. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? wohooo, det er mye det! kanskje 12? jeg drikker sinnsykt mye på trening også! 

33. Når legger du deg om kvelden? hehe, alt fra 23-04.. kommer helt an på hvor høyt Anders snorker. 

34. Favorittfag på skolen? Jeg er ferdig jeg! 

35. Potetgull eller smågodt? åhh guri, smågodt!! Jeg som ikke har spist smågodt på mange uker, sliter litt nå! 

 

 

CURLY HAIR


Fysøren for et nydelig vær det har vært i dag! Sommer varme med stekende sol er noe jeg virkelig trengte nå<3 I dag har jeg endelig fått somlet meg til å fikse pass! Det begynte å bli nippet til forsent, men da var heldigvis det i boks. Utenom det har vi grillet diettmat og ser på nå “the biggest loser, Norge” . Hva har dere gjort i finværet i dag? Kos dere masse i kveld, alle sammen <3

MY FIRST TIME

Nå skal jeg ta en bit av det sure eplet og fortelle dere om min aller første gang! – for som vi alle vet, så er det en første gang for alt. Noen ganger, bedre enn andre.  


MIN FØRSTE KJÆRESTE 

Om vi kan gå så langt som tilbake til barnehagen? Kjempe forelsket i denne gutten som bare bodde noen meter unna meg. Foreldrene våre var veldig gode venner så vi tilbrakte masse tid sammen og jeg tror vi var kjærester.. haha! Vi slo egentlig aldri opp og jeg var egentlig super forelsket i mange år, til han ble kjæreste med en kjempe vakker og snill jente på barneskolen! Da gikk jeg heldigvis videre<3 til min aller første ordentlige kjæreste. 

Den utrolig pinlige historien var vel det at han egentlig hadde vært sammen med bestevennen min i noen måneder- og i bunn og grunn var det jo hun som hadde han først! På denne tiden var det vel ikke helt tabu, men om man ser tilbake på det nå, så var det jo helt grusomt av meg. haha!! ja, iallefall. Vi ble da kjærester, med et forhold som var av og på i mange år, til vennen hans en dag fant ut at de skulle tulle å slå opp med meg – og det ble på denne måten totalt slutt mellom oss og vi ble kjempe uvenner! haha, for en tid. Vi er heldigvis i dag venner, uten sure miner! 

MITT FØRSTE KYSS

Denne historien er faktisk mye verre enn jeg skulle ønske. De fleste sitt første kyss var vel romantisk eller koselig, men mitt var rett og slett fælt og holdt på å ende med et forhold mindre. Det har seg sånn at jeg aldri hadde klint, et lite kyss på barneskolen (kanskje) men ikke noe ordentlig. En dag var han og en venninne hjemme hos meg. Rett før jeg skulle dra på dansetrening, veddet venninnen min på at vi ikke turte å kline..

Vi tok selvsagt utfordringen på strak arm, men endte opp med at jeg tørket meg rundt munnen med håndbaken og spyttet på bakken.. og det kan hende jeg slengte på en liten “ewwww, æsj” hahahha… Stemningen etterpå var ikke helt slik den burde ha vært etter det første kysset! På vei til trening sendte jeg han selvsagt en melding hvor jeg beklaget reaksjonen min!  


MIN FØRSTE JOBB

Fikk jeg da jeg var ganske ung, faktisk. Jeg var vel rundt 12-13 år da jeg og venninnen min fikk gå som postbud med avisen i nabolaget. Utrolig nok tjente vi et par tusen kroner i måneden, noe som var mer enn nok! 

MIN FØRSTE BH

Kjøpte jeg sommeren til syvende klasse. Jeg hadde såvidt begynt å få pupper, men mamma insisterte på at det var på tide å skaffe en bh. Så, en dag på shopping i polen fikk jeg verdens søteste BH i lyserosa, med diamanter på. Husker hvor ubehagelig jeg syntes det var og hvor pinlig det var å gå med, da alle jentene kommenterte det! 

MIN FØRSTE KJÆRLIGHETSSORG

Kommer jeg aldri til å glemme. Det var vondere enn noe annet jeg noen gang hadde kjent på før og det var en følelse jeg ikke ble kvitt! Det eneste jeg ville var å skru tilbake tiden og ha alt jeg hadde når det var på sitt beste. Nå har det seg sånn at denne gutten bodde utrolig langt vekk fra meg, så det å ikke se han ble ikke et problem. Jeg husker dagen det ble slutt og han skulle sove over til dagen etterpå, fordi jeg måtte ha han der en dag til, ble sengen tårevåt og alt ble tusen ganger verre dagen etterpå. Jeg trodde virkelig jeg skulle dø av sorg.. Ja, litt overdramatisert av en 16 år gammel jente, men sånn var det! 

Dette var noen av mine utrolige pinlige historier! Om dere ønsker å vite noe mer, så ønsker jeg å lage enda flere “første gang” innlegg!