FORANDRING FRYDER

Å starte et innlegg etter så lang tid borte fra bloggen, viste seg å være vanskeligere enn jeg trodde. Ikke bare fordi jeg har uendelig mye å dele med dere, men fordi det er så utrolig mye jeg ikke er helt klar for å dele riktig enda. Det er mye som har skjedd den siste uken. Ting som har gjort at hele livet mitt har snudd på hodet og jeg har blitt nødt til å ta en liten pause og sette alt på vent. Jeg skal gjøre mitt aller beste å holde dere oppdattert hver dag og fortsette med bloggingen <3 

 

LANGE LATE DAGER

Fra morgen til kveld er det stranden som er hovedattraksjonen. Vi nyter og trekker til oss alt av sol og bader så mye som overhodet mulig, for ryktene sier at det er en kald sommer hjemme i Norge. Vi er egentlig på vei for å ta oss en liten matbit, før vi skal inn til sentrum i kveld! Hvem vet, kanskje det blir en liten shoppingrunde og noe nytt i kleskapet? Hadde ikke vært galt det! 

<3 

PARADISE

Noen ganger er livet helt perfekt, akkurat som nå. Jeg virkelig stortrives på det flotte hotellet med den mest fantastiske maten du kan tenke deg og ikke minst, med verdens beste reisefølge. 

På de to dagene vi har vært her nede har jeg rukket å legge på meg et par kilo, badet en hel haug og jeg har ikke minst sluppet unna å bli enormt solbrent. Virkelig, hvorfor lærer jeg aldri?

Det skal sies at jeg har sovet enormt mye på stranden, noe som ikke er det smarteste man gjør når man er lik-blek, men det er noe med solen som virkelig tar på! Tror jeg har sovet mer enn jeg har vært våken til nå!    hehe.. 

<3 

BARE NOEN DAGER IGJEN!

Det er ikke mange dagene igjen til vi ligger på en strand i Tyrkia og koser oss i varmen. Som jeg har fortalt dere, skal Anders og jeg på en to ukers tur til Tyrkia, Alanya om bare noen få dager! Vi drar nemlig på mandag til dette flotte hotellet! Nydelig, sant?? Kan nesten ikke vente!

Skal dere på tur til sommeren? Isåfall, hvor? <3  

Hotellet heter “Sunprime C-lounge” 

JUICYY

Tenkte å gi dere oppskriften på min desidert favoritt juice. Den er ikke for søt, for syrlig eller for sur! Helt perfekt til frokostmåltid <3 

2 stk – Stangselleri
1/5 – Ananas 
1 stk – Sitron 
2 stk – Eple

Blend juicen med en håndfull spinat og mynt-blader 

 

GUESS WHAT??

Jeg vet. Verdens verste blogger! men, nå har det seg sånn at dagene mine har vært fult opp med både det ene og det andre! Heldgivis har jeg endelig fått litt tid, til å kunne fortelle dere at jeg har begynt å legge LASHES! Altså vippe-extensions.

Det er så utrolig morsomt og super spennende å gjøre noe nytt. Jeg har laget min egen lille facebook gruppe- som du finner (HER)