ET NYTT KAPITTEL

Det begynner å bli en stund siden jeg har skrevet til dere. Grunnen til det er fordi det har skjedd noe som har endret alt. Noe som tok slutt, en ende på en lang vei. Jeg har tenkt hardt og nøye i gjennom om jeg skal dele det på bloggen, men jeg tok et valg da jeg skrev mitt første innlegg. Ingenting skal pyntes på og bloggen skal reflekte meg og mitt liv.

Ved en hver forandring finnes det både fordeler og ulemper. En dør lukkes og nye åpnes. Hele livet består nettopp av det. Å ta valg som består av skole, jobb, trivsel, venner og nå i mitt tilfelle, kjæreste. 

De som har fulgt med bloggen min har antageligvis fått med seg at mye av tiden min har bestått med en person det siste året, men for noen uker siden tok slutt. Han var min samboer, så det å måtte flytte ut har vært en stor prosess. Jeg vil ikke gå i detaljer for hvorfor, men det vi startet med, har nå forsvunnet. 
Jeg skal ikke lyve å si det har vært lett, men med en helt fantastisk familie og gode venner som drar meg med på ting har gjort alt veldig mye lettere. Jeg føler jeg har kommet meg ett steg videre. Jeg er faktisk klar for å dele dette med dere. Det er ihvertfall en start.