GOT A SECRET

Jeg har noe jeg ønsker å dele, en liten hemmelighet jeg har holdt skjult for dere!

Etter mye om og men, bestemte jeg meg for å la livet gå videre. Jeg bestemte meg for å begynne på Handelshøyskolen BI og ta markedsøkonomi årenhet inntil jeg finner ut av hva jeg vil. Så nå, i ti dager har jeg vært opptatt av å knytte nye bånd, møte nye mennesker og feste fra meg som om det skulle vært russetiden all over again. På mandag begynner skolen for fullt og eksamen er allerede i gang! 

For noen måneder siden hadde jeg aldri trodd jeg skulle sitte her å skrive at jeg igjen skal tilbake på skolebenken, men heeyyy, ting forandrer seg og jeg liker det! 

Hva med dere? Hva er deres planer framover? 

 

Gjensynsglede

Sene sommerkvelder med disse jentene er noe av det beste som finnes!

Endelig var det på tide å samles til en real jentekveld. Etter en hel sommer uten hverandre, kan dere tenke dere hvor mye vi hadde på hjertet og hvordan praten gikk. Selv om vi desverre møtes litt for sjeldent, er det som om vi aldri har vært uten hverandre når kvelden setter i gang. Takk for en utrolig fin kveld, jenter <3 

 

LIFE GOES ON

Om det er noe jeg har erfart den siste tiden, er det nettopp det. At tiden alltid kommer til å gå uansett hvor mye man ønsker ta en liten pause. Har du noen gang tenkt hvor fantastisk det hadde vært å reise tilbake i tid? ikke for å forandre noe, men bare for å oppleve en situasjon eller en opplevelse, bare en gang til. Tanken har falt meg inn. Men, sånn er det ikke og heldigvis for det, for så lenge man ser tilbake –  kommer man seg aldri framover. 

På lørdag lukket jeg en dør, bokstavelig talt. Jeg flyttet ut av leiligheten og starter på nytt med blanke ark. 


Livet mitt har den siste tiden blitt satt på speed. Tiden har gått så alt for fort og jeg har gjort så mye som skal gjøre livet mitt tusen ganger bedre. Klarer ikke å vente med å fortelle dere om alt som skal skje nærmeste framtid <3

 

ATTITUDE TATTOO

Scarred for life! 

Om det er noe jeg har vært 100 prosent sikker på de siste årene, så er det at jeg en dag skulle skaffe meg en liten, men betydningsfull tatovering! Jeg har tenkt hardt og nøye i gjennom hva, men valget var ikke så veldig vanskelig å ta. 

Som dere vet har jeg hatt en utrolig tung og vanskelig periode av livet mitt de siste ukene, men takket være min fantastiske familie og deres støtte, har jeg kommet ut av det sterkere enn noen gang! 

Jeg er utrolig så utrolig fornøyd og stolt med valget jeg gjorde! I tillegg hadde jeg en utrolig flink tatovør, -Kenn Skogli- som var veldig hjelpsom gjennom hele prosessen. Om du ønsker å ta en titt på arbeidet han har gjort tidligere, kan du trykke HER – 

– hva syntes dere?