ER DETTE VIRKELIG?

Min lille hemmelighet

Visste dere hvor langt man kommer ved å være litt spontan? man lar ikke mange muligheter gå forbi og man får oppleve så sykt mye morsomt og spennende. Jeg hadde aldri trodd hvor langt jeg skulle komme med denne flotte egenskapen, men nå sitter jeg her plantet godt til rette i sofaen, klar for en ny opplevelse. En ny epoke i livet mitt. 

Til takke for en urolig sjel, har jeg klart å si ja til å flytte ut. Jaaa, jeg skal virkelig flytte! 

Jeg kan ikke tro det. Endelig får jeg ting på plass og jeg kommer meg til den byen jeg føler jeg hører hjemme til. Byen jeg skal oppleve alt, møte nye mennesker og få det som kommer til å bli den beste tiden for å finne meg selv. 

 

 

Kjærlighetssorg

Ohh lord!!

Dette er et innlegg jeg har prøvd å skrive flere titalls ganger, men både hjertet og hodet sier stopp. Hvorfor? fordi jeg ikke har vært klar. Jeg føler det er på tide å skrive om det som faller meg og det som foregår i hodet mitt de dagene jeg er lengst nede. De dagene jeg ikke klarer å se framover.

Det er ikke bare jeg som har fått kjenne på den vonde, forlatte følelsen av ensomhet, en trang til å gå tilbake i tid, et ønske og et håp om å gå tilbake til det man hadde og hvem man var. Jeg har alltid sagt til meg selv at bloggen er mitt sted til å dele tanker, drømmer, sorg og glede, men har til tider vært vanskeligere enn å finne nålen i høystakken. Det å skulle beskrive alt jeg føler med ord kan virke umulig, men jeg gir det en sjanse. For jeg vet at jeg ikke står alene.

KJÆRLIGHETSSORG.

Hvor skal jeg starte? Å ha den ene personen i livet man er klar for å gjøre alt for og leve resten av livet sammen med kan være jævlig godt. Man føler seg trygg, velkommen. Man føler seg som den heldigste jenta i hele verden! I mitt tilfelle kom det en dag hvor alt ble forandret og jeg ble nødt til å starte fra scratch. Hele verden ble snudd på hodet og jeg stod alene.

Den største feilen jeg noen gang har gjort er å skylde på meg selv. Spørsmålene om hva jeg kunne gjort annerledes? hva kunne jeg forandre for å få det til å fungere? Hvordan skulle jeg få dette til å gå? for det var aldri meg. Det var aldri jeg som var problemet. Heller ikke han. Det var oss.

Jeg sa til meg selv at i dette innlegget skal alt komme fram. Hver eneste lille detalj om hvordan jeg har hatt det, for ja, kjærlighetssorg er noe forbanna dritt og det kan virkelig få enhver person til å gå spinnvill.

Selv om jeg har opplevd kjærlighetssorg en gang tidligere, var jeg aldri forberedt på hva jeg skulle gå i gjennom eller hva slags følelser jeg kunne forvente. Det eneste jeg visste den dagen, var at jeg ikke ville. En trang om å dra tilbake og fikse det som var å legge meg i armkroken hans om natten, men sånn var det ikke. Han ville ikke og jeg kunne ikke gjøre noen for å få han til å endre mening. Selv om jeg ville, så ville jeg ikke?

Merkelig å si, men sånn var det. De første dagene virket uvirkelig. Skulle jeg virkelig fortsette å leve uten han i nærheten? Jeg følte jeg var med i en tegneserie og når sidene var forbi, ville alt gå tilbake til slik som det var. Dagene gikk og kroppen gikk tom for energi, men er det rart? jeg klarte ikke å spise. Jeg klarte ikke å sove, for det eneste jeg drømte om var han og når jeg våknet ville jeg innse at han ikke holdt rundt meg. Den verste følelsen jeg noen gang kunne forestille meg.

Jeg ville ringe han hvert eneste sekund å fortelle han om dagen min, det som skjedde i livet mitt, men for hva? Det hadde gjort vondt verre. Ofte kom spørsmålet om hvordan i helvete jeg skulle klare å komme meg i gjennom noe så vondt? hvordan skulle jeg klare å se på livet på en annen måte, å trekke fram de positive tingene i livet mitt uten han?

Jeg var ulykkelig, uansett hva jeg gjorde eller prøvde å gjøre, gikk verden under. Eller, det føltes i hvert fall sånn.

Jeg klarte ikke lengre å smile over det som var bra eller gråte over det som var dårlig. Jeg la vekk alt av følelser, fordi det var for vondt! For å bevise for meg selv over at livet skulle gå videre bestemte jeg meg for å gjøre noe med det på egenhånd. Jeg søkte skole, fant trøst i venner og byen ble min venn. Jeg har aldri vært spesielt glad i å dra på byen, for å dele lørdagskveldene med en person jeg elsker har vært mer enn nok. Men for å glemme alt og gjemme vekk følelsene mine, bare for en kveld, ble det sosiale viktigere enn noen gang.

Kjærlighetssorg er ikke noe personlig, for det er ikke bare du eller jeg som har vært i gjennom eller følt på det. Takket være gode venner, en familie og en skulder jeg kan gråte på når jeg trenger det, har jeg klart å innse at jeg ikke er alene og kommer heller aldri til å bli det.

Tid leger alle sår sies det, og selv om det tar uendelig lang tid må man bare få dagene til å gå. Det vil gi slipp, litt for litt og selv om hvor vondt det gjør når du er midt i det, kommer du ut av det, sterkere enn noen gang.

 

WHAT IS GOING ON?

Æææææ, sorryyy sorryyy sorryyy…

Jeg kan ikke si noe annet enn beklager for dårlig med oppdatering i det siste! Da jeg først begynte å blogge, bestemte jeg meg for å aldri beklage om jeg ikke hadde tid til å sette av for å skrive et innlegg, men som tiden har gått, har jeg innsett at jeg må beklage, for det er stadig vekk noen som titter innom! 

Selv om ikke oppdateringen blir så ekstremt spennende i dag, titter jeg ihvertfall innom for å utløse alle tanker og ord som lager rabulder i hodet mitt for tiden. Jeg har skrivesperre, men så ekstremt mye jeg vil si. følt på den før?

I dag har jeg ligget langflat i sengen med ekstremt hodepine, smerter i kroppen og alle muskler har lagt seg til å sove for dagen. Ja, jeg har klart å bli syk, igjen.. Hvordan er det mulig? håper det bare er for i dag, for jeg har ikke tid til å ta pause for å bli frisk. Kryss fingrene for meg! 

STARTEN PÅ NOE NYTT

Med en kaffekopp i hånden, morgenkåpen godt plassert på kroppen og håret som står til alle kanter etter nattens mareritt. Det er sånn jeg starter denne dagen. Denne fantastiske fredagen!Jeg klarer aldri å forstå hvor fort tiden går, for hey, hvor ble av den lange, tunge og slitsomme uken jeg hadde i vente? 

Denne helgen blir nok en av de roligste helgene jeg har hatt på veldig lenge. Uansett blir det utrolig deilig å koble ut og lade opp batteriene til neste ukens maraton!

Det er noe jeg ikke har fortalt dere. Noe sinnsykt spennende og ekstremt morsomt som har skjedd med meg denne uken – JEG HAR FÅTT MEG JOBB! weeee! ved siden av skole og vippelegging skal jeg også selge de mest fantastiske smykkene, øredobbene og alt som kalles tilbehør. En butikk dere garantert har hørt om, nemlig Glitter <3

åh, jeg er så utrolig stolt av å kunne kalle meg en del av teamet og kan nesten ikke vente med å lære! Så om du en dag skulle tilfeldigvis er på ski storsenter, ta gjerne en tur innom for en hyggelig prat <3 

DO YOU REMEMBER?

Husker dere denne lille skatten? 

I våres la jeg ut et innlegg HER (Vi har alle blitt lurt) – hvor jeg fortalte dere om det populære contouringsettet fra Makeup Mekka. 

Tenkte å gi dere en liten gladnyhet, for nå har de et supert tilbud på akkurat dette! Jeg kan med hånden på hjertet si at dette er et av de bedre produktene jeg har prøvd! Så, om du vil bli like fornøyd som meg, test det ut! 

MAKEUPMEKKACOUONTUR – 

A MAN KILLER

Da var det på høy tid med en liten oppdatering på sminkefronten. Det er vel ikke bare jeg som elsker å mikse, trikse og teste ut nye sminkemetoder? Regner ikke med det. 

Hverdagssminken min er ikke noe spesielt annet enn det vanlige som foundation, pudder og litt maskara, men når lørdagen smyger seg innpå og mørket legger seg er det på tide å gjøre om de kjedelige hverdagsrutinene til den perfekte “partylooken”. 

I vår fortalte jeg dere om et sminkemerket som heter “Makeup Mekka”. Et merke jeg ofte tar i bruk. Jeg hadde aldri vært så fornøyd med et produkt, da jeg i våres kjøpte det populære contouringsettet som viste seg å ha kvalitet langt over mine forventnigner. I senere tid har jeg også testet ut både det ene og det andre, men i dag tenkte jeg å vise dere min favoritt-look, CATWALK CAT´S EYES!

Om det er noe jeg virkelig ønsker, så er det å få øynene til å virkelig “poppe” ut, haha, selv om det høres utrolig dumt ut så er det det jeg ønsker å fremme. Helt ærlig jentet, Hva liker ikke gutter mer enn vakre øyne?

 Framgangsmåten er overkill enkel og man trenger ikke å være hverken en kunstner eller makeup artist for å få det til. 


Swish og swosh – 

Produktene jeg har brukt finner du HER og  HER 

Både Smoky Paletten og Catwalk Cat’s Eye (mascara & Felt tip liner) er på salg til kr 100 pr stk. fra 8/10 til 14/10!

 

Skrevet i samarbeid med MAKEUP MEKKA

FROM NOW ON

Er det bare jeg som syntes denne uken har gått litt for fort?

FREDAG, FREDAG, FREEEEDAG. Det synger i ørene mine. En dag jeg sjeldent setter så stor pris på som jeg gjør i dag. Som jeg skrev i går har jeg selvsagt klart å bli syk, noe som skjer hvert år på samme tid. Jeg høres ut som en gutt som akkurat har kommet i stemmeskifte. Stemmen knekker, men jeg lar ikke det ødelegge det som skal bli verdens beste helg.

Før jeg kan sette meg godt til rette i sofaen skal jeg en tur til legen og kanskje, om legen godkjenner det blir det en tur til treningsstudioet for å komme i gang med rutiner. 

Fler og fler blader faller av trærne og jeg ser at høsten allerede er godt på vei. Personlig elsker jeg høsten mer enn alle andre årstider. Kosen som følger med, klærne og ikke minst stemningen som kommer av å tenne noen få stearinlys og peisen som fyres. Jeg er klar for å si farvel til sommeren og ta i mot høsten med åpne armer. 

 

WHY SO SERIOUS

Tjenatjena <3

Etter å ha startet på skolen har dagene mine blitt fylt opp og tiden har flydd forbi! Med så mye morsomt på planene, kan man ikke takke nei. Jeg har selvsagt klart å påføre meg selv en kraftig forkjølelse og en liten betennelse som gjør at energinivået mitt synker til det laveste punktet med en gang jeg legger hodet på puten, heldigvis kan jeg si at jeg er på bedringens vei. 

Motivasjonen har ikke vært helt på topp i det siste, så kom gjerne med forslag til hva jeg kan blogge om videre<3