HEYY, var du den heldige??

Som dere vet, hadde jeg akkurat en konkurranse her på bloggen i samarbeid med Follestad_trend hvor en av dere kunne vinne en COLMAR ELLER SAVE THE DUCK jakke!

Den heldige vinneren er nå trukket og MONIA BJØRNERAAS kan ta kontakt med meg på mail; [email protected]

Til dere andre, det blir nok ikke siste gang jeg deler en konkurranse! For å enklere holde seg oppdatert, følg meg HER

MINE RESULTATER – DINE SVAR

Okeeey, nu kjør vi! 

Dette er et innlegg jeg vet at veldig mange har ventet på. Jeg får stadig spørsmål om både det ene og det andre, så nå, en gang for alle skal jeg besvare alt av spørsmål om hvordan det var å gå på programmet Feminin Fysikk.

I 10 uker skal du dedikere deg til dette programmet som inneholder et treningsopplegg, enten du ønsker å trene tre ganger eller fem ganger i uken. Ved siden av treningsplanen får du også en kostholdsplan hvor det er lagt opp kcal inntak, carbs, fett og proteiner slik at man har oversikt. Dette programmet er ment for å være et opplegg hvor hver og en tar ansvar for egen trening.

“Hvorfor begynte jeg på Feminin fysikk?”

Jeg skal være helt ærlig å si at jeg aldri har følt meg spesielt tjukk. Jeg har alltid vært veldig glad i å trene og har vel egentlig alltid trent, problemet var kostholdet. Jeg vet ikke om dere har merket det, men da jeg gikk inn i et forhold og alt føltes trygt, kom kjærlighetskiloene. I en periode veide jeg 64 kg og nei, det er ikke mye, men jeg hadde “forfalt” og godismagen ble ikke akkuratt mindre. 

I den perioden følte jeg meg stygg. Rett og slett helt jævlig. Jeg hadde latt meg selv forfalle og det var noe jeg ønsket å gjøre med. Pluss, jeg ønsket en utfordring jeg visste kom til å bli tøff, men som viste resultater både psykisk og fysisk. 

Som dere vet, var dette en utfordring av Ronny Skoglund hvor han ønsket at jeg, som ikke var overvektig, skulle vise at man kunne få gode resultater ved å følge planen 100%. Det var enkelt for meg å følge den, fordi jeg hadde ukelig oppdateringer med bilder, vekt og mål som skulle sendes til Ronny. 

ETTER 3 UKER – 

“Hvordan er kostholdsplanen?”

Jeg har ikke lov til å uttalle meg om hva slags mat dere hadde blitt nødt til å spise, men det jeg kan si er at det er fem måltider om dagen og ca 1200 kcal i starten. Fordi man skal ned i fettprosent, blir altså kcal inntaket lavere, uke til uke. Det er ikke super god mat, men om man vil får man det til! 

“Hvor mange ganger må man trene?”

Det som er så fint med med “Feminin fysikk” er at man velger selv hvor mange dager i uken man ønsker å trene og fremdeles får trent hele kroppen. Minimum er tre dager i uken med styrke og helst cardio. Selv, trente jeg fem dager i uken + cardio, noen dager hadde jeg også 30 minutter morgen cardio før frokost og styrke etter noen måltider. Jeg hadde mye tid siden jeg hverken gikk på skole eller hadde noe jobb. 

“Hvor mye koster det?”

Programmet i seg selv koster 2500,- kroner hvor både kostholdsplanen og treningsopplegget er inkludert. Ved siden av må man kjøpe proteinpulver og mat. Om man er heldig å bor i nærheten av Sverige, er ikke maten i seg selv så veldig dyr! Koster uansett ikke all verdens penger, men man skal spise ganske mye kjøtt, noe som fort kan koste mye. I tillegg til dette, tok jeg både pre-work out eller ripped hardcore og xtend som er aminosyrer. Dette er jo selvsagt frivillig. 

“Hvordan var resultatene?”

Jeg startet på vekta med 63 kilo, men gikk ned hele 7 kilo og 52,5 cm mindre omkrets på kroppen! Jeg følte meg mer sunn, mer ren og kroppen min ble helt anneledes. Jeg ble mer muskeløs og strammere! 


 

Det er hardt. Det er faktisk bein hardt, men man ser også store resultater. Det fungerte for meg og det kommer til å fungere for deg! Om du ønsker et slikt opplegg, kan du sende Ronny en mail; [email protected]

 

 

A SMILE

Lørdagen starter med et smil. Et stort smil. 

Jeg sov lengre i dag enn jeg har gjort på lenge og takket være en flink “samboer” våknet jeg opp til en herlig frokost med egg og bacon. En sånn lørdag har jeg savnet! I dag får jeg besøk av de flotteste jentene og vi skal kose oss med en skikkelig jentekveld. Vin, hemmeligheter og god mat? ingenting slår det. 

– Hva er dine planer for kvelden? 

FROM ME 2 YOU – KONKURRANSE VERDI 4000 KR!!

        I dag har jeg en skikkelig gladnyhet til dere! Den største konkurransen jeg har hatt på bloggen noensinne. 

Er det bare jeg som allerede har begynt å fryse i det jeg går ut av døren? Høsten kommer med stormskritt og om det er en ting jeg har erfart så er det nettopp det å ha en god, varm jakke når kulden treffer inn

I samarbeid med Follestad Eger skal vi dele ut en super lekker COLMAR ELLER SAVE THE DUCK jakke til en verdi av 4000 kr!

For å delta er du nødt til å like Instagram profilen Follestad_trend

kommenter med hvilken farge og størrelse (og merket) du ønsker i kommentarfeltet – og/eller kommenter under bildet HER

Om du ønsker å øke vinnersjansen kan du:
2. Dele dette innlegget 
2.Tagge venner i DETTE bildet på Instagram (Follestad_trend

 

THAT AWKWARD MOMENT med Sophie Elise

Dagen jeg klarte å drite meg ut, i et rom stappet med fullt av mennesker. 

Hver morgen starter jeg dagen med en kopp kaffe. En kopp med deilig varm kaffe før jeg tusler avgårde til forelesning. Jeg ante fred og ingen fare da jeg først satt meg inn i salen som var fullstappet av mennesker, klare for å ta innpå seg alt av kunnskap. Jeg, derimot, valgte å drikke enda en kaffe. Nå skal det sies at koffein går virkelig hardt innpå meg og etter to kopper kaffe kan man se hendene mine skjelve og kroppen blir rastløs. 

Vi hadde noe som blir kalt makro økonomi, et fag jeg må jobbe hardt med å forstå (ja, jeg syntes det er drit vanskelig). Så dum som jeg er tar jeg fram telefonen, klar for å koble ut og trykke meg inn på de mest unødvendige tingene, men plutselig får jeg øyet på Sophie Elise sin nye video og tenker “heyyy den må jeg se” Klikker meg inn på videoen og trykker play. 


Du kan jo selv tenke deg hva som skjedde? Jeg hadde selvsagt på det høyeste volumet på mobilen og det første man hører er ” HEY, DETTE ER SOPHIE ELISE SIN VIDEOBLOGG”

I panikk klarte jeg ikke å skru av lyden før alle i lesesalen hørte det, inkludert foreleseren. I det jeg endelig fikk skrudd den av sitter alle å ser dumt på meg og foreleseren slenger ut en liten kommentar som “Ja, sånn kan det jo også gå”..  Jeg ble rød i hele ansiktet og jeg kjente jeg ble helt klam og varm i kroppen. 

Jeg fikk meg en liten lærepenge, aldri noengang skal ta opp telefonen i en forelesning igjen! 

 

DET GJØR NOE MED DEG

Oktober oktober. Starten på den vakreste årstiden. 


En uke i Oslo.. det gjør noe med deg!

Det er så godt å komme tilbake og kjenne på bylivet som jeg alltid har elsket og savnet den lille tiden jeg flyttet tilbake på jenterommet. Det er ikke mange månedene siden jeg flyttet ut, men for meg føles det ut som en evighet. Denne uken har virkelig gått raskere enn lynet. Selv om det kun har vært flytting og jobb som har stått på planen, har jeg fått gjort mer enn jeg noen gang trodde tjuefire timer skulle gi. Noen ganger virker dagene for korte, er du enig? et døgn blir liksom ikke nok til til å gjøre alt. For min del er det på tide å trappe ned..

I dag bestemte jeg meg for å ta turen hjem til Ås for å sove i en ordentlig seng, for ja, jeg bor tildels på en sofa. Sengen jeg har bestilt kommer ikke før neste uke og sofaen gir meg alt for dårlig nattesøvn til å holde ut mange dager i strekk. 

Heldigvis, med all skole og jobb, flytting og avtaler, er denne uken snart over og på lørdag er det på tide å feire storesøsteren min sin tjuefem års dag med et par glass og godt selskap. Selv med en haug med oppgaver har jeg klart å skyve inn en liten jentekveld med en god venninne og jeg kan nesten ikke vente med å spise så mye godis at jeg sprekker. Jeg har masse nytt å fortelle, men venter med godsakene til en dag alt er på stell. I mellomtiden får dere kose dere så utrolig mye – Kanskje det kommer en liten konkurranse på bloggen min i løpet av noen dager?? Stay tuned!