HVA SKJER MED MEG?

Jo, det skal jeg fortelle dere. Eksamen.. 

Det er ikke akkuratt noe som synger i ørene mine. Selv om det er fredag, har jeg store planer om å komme meg på jobb, overleve der i noen timer før jeg vender snuta tilbake til hiet å stenge meg inne for å jobbe med innleveringseksamen – deprimerende innlegg? jaja, det får være lov på fredag den 13. Heldigvis kommer det alltid noe godt ut av hardt arbeid, så i mellom tiden får jeg bare se framover! 

Som dere sikkert ikke har fått med dere, hadde jeg bursdag på onsdag og selv blant alle eksamner skole og jobb, fikk jeg lurt meg ut på byens favoritt resturant og spist en god middag med familien <3 koste meg enormt mye og hadde selvsagt en helt super dag!

Hva er deres planer til helgen? 

TYPISK MEG

Det er så mye dere ikke vet om meg..

Antageligvis en hel haug jeg ikke vet om meg selv en gang, men i dag skal jeg fortelle dere om hva som er typisk meg! Noe jeg gjør dag for dag, eller hva som gjør meg til den jeg er. Are u ready?? 

1. Om det er en ting jeg alltid stiller opp med, så er det en kaffekopp i hånden. Hver morgen og lunsj er kaffe det viktigste jeg får i meg. Drit i frokost så lenge kaffen er tilgjengelig!

2. Når det er sagt holder jeg også alltid telefonen i hånden. Jeg er som regel enkel å få kontakt med siden jeg sjekker insta, snap og facebook hvert femte minutt. Det er ikke en tull og jeg vet jeg er avhengig. De gangene man ikke får kontakt med meg er det fordi jeg har null strøm. Jeg tuller ikke når jeg sier at ALLE vet om det. 

3. Det er noe jeg gjør alt for ofte og jeg høres selvsagt helt idiotisk ut, men jeg tenker meg aldri om før jeg snakker.. Åh gud, det kan være ekstremt irriterende til tider! Et eksempel var da jeg og mine venner snakket om et tema. Plutselig ut av det blå sier jeg selvsagt; dere vet han personen som snakker sånn her, han er femmenningen min. Da de spør hvem jeg mener har jeg selvfølgelig ikke et svar. Stakkars jenter.. Da jeg prøvde å finne ut hvem jeg snakket om, holder de sin egen lille spørrelek.. 

4. Jeg elsker å danse. Er jeg på et utested, ser du meg alltid på dansegulvet. 

5. Uten hemninger, det er meg. Jeg gjør alt som faller meg inn og blir sjeldent flau! Det kan jo være både positivt og negativt til tider, for selv om ikke jeg blir flau har jeg en anelse om at vennene mine blir det.