ROCK IT LIKE A HURRICANE

Hodet mitt har vært som en storm, en tornado som aldri ville gi seg. 

Jeg kan vel bare si det som det er, istedenfor å hale ut tiden eller ordene. Jeg trengte å komme tilbake, tilbake til bloggen og skrive hva enn som faller meg inn. Tusen tusen takk for alle som tok turen innom i går. Det er dere som gjør at jeg har lyst til å blogge, for selv med mitt helt hverdagslige liv har tanker og meninger som faktisk kan bety noe. 

Akkurat nå sitter jeg og kjæresten min på hver vår side av sofaen med hver vår pc i fanget. Jeg har faktisk vært litt produktiv i dag, selv med en tett nese og en vond hals har jeg trent (hehe, woops) og det var vel egentlig det? Det får man si, litt av en dag!  Heldigvis er ikke dagen helt omme, for om litt under en time skal vi dra å feire bursdagen til moren hans! Noe både jeg og magen min gleder seg til. Om jeg kunne valgt selv, ville jeg spist på restaurante hver eneste dag! Ferdig mat på bordet etter bestilling er noe jeg kan leve med! Kanskje når jeg blir gammel og grå. 

Til da, så får dere ha en super nydelig kveld og gjerne fortell meg om deres dag. Tror jeg trenger litt motivasjon for å få opp nivået i hverdagen! 

I NEED YOU


Selv om dette bare er vanskelig, og blir vanskeligere for hver eneste gang, så har jeg et behov.. 
Et behov for å skrive til dere. Ja, klisje!

Jeg merker at hodet mitt er helt kaos fordi jeg virkelig tenker ALT for mye på ditt og datt. Dette stedet er det eneste stedet jeg virkelig kan få den utblåsningen jeg trenger og jeg må bare si hvor lei meg jeg er for at jeg har tatt så utrolig lang pause. Kan vel si at definisjonen på “lenge” ble krysset for noen måneder tilbake, men det var vel det jeg trengte for å finne motivasjonen for å skrive noe som faktisk høres ut som meg. 

Det er så utrolig lenge siden og fordi det er det, har det også skjedd UTROLIG MYE! Masse spennende, en hel haug med historier, noe personlig, noe ikke så personlig. Dere tar poenget mitt. Masse har skjedd, men babysteps sitter jeg å tenker for meg selv.. For hvor morsomt er det om jeg deler alle godsakene på en gang? 

Jeg vil ihvertfall si at jeg er hundre prosent tilbake og jeg gleder meg til å “starte litt på nytt” 

Det første som faller inn i det tenkende hodet mitt er, hvordan har dere hatt det og har det nye året vært good?(enn så lenge) Gleder meg til å høre fra dere igjen!!