Needs

Oh my, i am in love! 

Fysøren så mange fine jakker man finner på nettet nå, blir helt gæærn jeg! Har alltid hatt en ekstremt stor elsk for grønne militærjakker, men i år har det virkelig tatt av. Bomber jakker og kåper så fine at lommeboken svir, for hva former ikke et enkelt antrekk mer enn en stilig jakke og noen kule sko? Disse er desidert noen av mine wanties til våren! 

@Nelly.no/ jakkene er hentet herfra! 

 

 

 

 

 

 

 

A NEW ERA


 

– THE WIND, THE OCEAN –

Søndagsøndagsøndag, det synger i ørene mine. Jeg hadde en utrolig koselig kveld i går og selv om kvelden endte mye tidligere enn forventet, våknet jeg opp i dag med et smil om munnen (og god i formen). Det er lenge siden jeg har vært så motivert og med det, mener jeg motivasjon til å gjøre alt som trening, kosthold, blogg og ikke minst, skole! Kanskje det er fordi våren nærmer seg med stormskritt! Solen titter fram å varmer mer enn noen gang, fuglene synger og jeg merker at vi er på vei inn i en ny årstid og veldig snart en ny måned. 

Jeg har ingen spesielle planer for dagen annet enn å komme meg på trening og gå en lang tur med min lille hund Lizzy før jeg får besøk av Anders i kveld. Jeg har også funnet ut, at det er på tide med litt tips og råd, så om det er noe dere kunne tenke dere å lese om så spytt ut i kommentarfeltet! I mellomtiden får dere ha en super fin søndag og kos dere masse!


 

 

JEG SKAL VÆRE ÆRLIG

HVORFOR KAN MAN IKKE BARE GJØRE NØYAKTIG SOM MAN VIL? 

Det er nok ikke bare meg. Det vet jeg egentlig innerst inne, men alle rundt meg ser ut til å ha en plan. En plan som allerede er i gang, noe sikkert i framtiden. Personlig er jeg langt unna det jeg vil og for å være helt ærlig, vet jeg ikke om jeg kommer til å finne det ut. 

Det temaet de fleste hater å snakke om, så langt de ikke har for seg hva de vil gjøre med livet. Selv om videregående gikk på skinner, har det alltid vært skummelt å tenke på hva som kommer etterpå. Hva skal jeg gjøre når det som er trygt, forsvinner?

Dette har alltid vært tanker som virkelig har slitt meg ut og jeg merker jeg blir langt mer enn sjalu når jeg ser andre er klar over hva de ønsker å gjøre med framtiden sin. Noen reiser, noen tar harde studier og presser seg igjennom år etter år for å nå mål de har satt seg fra de var unge. Yngre enn meg. Og ikke misforstå! Det er bra at noen har alt klart og er forberedt på hva de vil videre, men jeg. Jeg aner virkelig ikke. Det er så mye som forventes! 

Om man kan si det sånn, så er jeg ei jente som fort kan gå lei. Ikke at jeg mister motivasjon, men jeg har en ekstremt dårlig egenskap, og det er at jeg vil at ting skal gå fort. For å si det på en annen måte, så er jeg ikke den som liker å være tålmodig. Jeg liker bare ikke å vente. Jeg liker ikke å velge, for helst vil jeg ha alle muligheter åpene. Jeg vil kunne reise når enn jeg vil, men samtidig så har jeg en trang til å finne den ene tingen jeg vil gjøre resten av livet. For er det ikke egentlig sånn a? At om du ikke har en grad, så får du ikke en ordentlig bra jobb, og dermed dårlig råd? 

Hver gang dette spørsmålet kommer opp blir jeg satt ut. Hvem er det som ikke har en plan? Uten ambisjoner? Man blir dømt for noe man ikke selv velger. Er dere ikke litt enige? hvorfor skal jeg være en person som presser meg igjennom mange år med skole, uten å vite hva jeg vil? Det er jo ingen vits.. Men igjen, det er jo akkuratt det jeg gjør nå. Jeg sier i mot mine egne ord, fordi jeg er livredd. Livredd for å ikke ha et svar når noen spør. Livredd for å finne meg selv om ti år, stå på det nøyaktig samme stedet som nå. 


It´s time

Jeg blåser virkelig bort av den kalde, grusomme vinden og jeg merker at jeg gleder meg til å kjenne varmen fra solen! 

Nå er det jo faktisk ikke lenge til før vi kan si farvel til vinteren og hilse på våren? for er det ikke sånn rett etter påske varmen begynner å smyge? Selv om jeg elsker den kjære, flotte høsten, er det ingenting som slår en deilig vårdag i mai! 

Selv om solen har forlatt meg for lengst, er det på tide å hilse på skolearbeid! I morgen har jeg nemlig full dag fra morgen til langt på natt.. Skole, jobb og det beste med dagen, å feire min flotte tjueårige venninne som hadde bursdag på mandag. Tror det ble bestemt at vi skulle på en liten førfest før vi beveger oss til et nytt utested i Oslo med navn Heidis. Noen som har vært der? eller skal dit i morgen? Studentorsdag er alltid hot! Husk at jeg har en snapchat som dere gjerne må legge til daa (MARIEBEKKEN) 

– 

Om det er noe dere vil lese om eller se på bloggen min, gi meg gjerne tips og råd (NB!!)