DESTINASJON POLEN

ENDELIG!! 

Etter den ti timers lange flyturen har jeg endelig landet i Polen. For å si det sånn, det var litt av en reise. Måtte jo innom Køben for å vente der i fire timer før jeg tok det minste flyet jeg noen gang har sett videre til Polen.  Som sagt så var det aller første gang jeg fløy alene, og bortsett fra bittelitt flyskrekk gikk det veldig bra. Miss Independent, haha.


Jeg er her med foreldrene mine som dro ned noen dager før meg. I nesten 15 år har vi dratt til det samme stedet hvor jeg som regel tilbringer fire – fem dager hos noen familievenner. For dere som lurer, så bor vi i vakre Jastrzebia Góra, som ligger rundt en time vekk fra Gdansk. Jeg Kjenner denne byen inn og ut, for å si det sånn! Småforelsket? JA! 

Jeg skal definitivt fortsette å komme hit på ferie. Det skal bli godt å få litt fri, slappe av og koble helt ut. Kvalitetstid med familien bør ikke undervurderes! Jeg trives aller best i selskapet til de jeg er glad i.

Det er så deilig å komme ned hit, hvor alt føles så hjemme men fremdeles føles ut som en deilig ferie hvor man får kvalitetstid med familien, slappe av og koble helt ut. Og ja, maten her, da kommer foodien fram. Legg meg til på snap (@mariebekken) for å få et lite innsyn i dagene mine her nede.
Jeg fortalte dere tidligere at jeg skal bleke tennene når jeg er her, og jeg gleder meg vilt til å fortelle dere alt om det og resten av reisen. Dessverre har jeg så og si null internett her nede, noe som passer relativt dårlig akkurat nå i og med at jeg ikke får oppdatert dere så mye som jeg ønsker. Likevel går jeg rundt som den bloggeren jeg er og knipser bilder av alt som knipses kan. Når jeg kommer hjem igjen til dekning og 4G skal det ikke være manko på blogginnlegg, for å si det sånn.. 

Jeg skal gjøre alt jeg kan for å oppdatere dere så mye som mulig, men smør dere med tålmodighet <3 

JÆKLA SPONTAN

I had the most amazing day!

Spontan, jeg er jækla spontan. Det er en egenskap hvor det er et elsk/hat forhold, men i fleste tilfeller ender jeg alltid opp med å ha det morsomst når jeg legger ut på motorveien midt på natten for å tilbringe en dag på et helt nytt sted. Jeg beveget meg mot Hønefoss med en venninne for å ta litt “time off”, og gud som vi koste oss! Jeg tuller ikke når jeg sier at klokken bikket halv tre da vi først kom fram, men vi endte opp med å sitte oppe til solen hadde nådd himmelen. 

Ja, vi var oppe hele natten og som regel er det helt uaktuelt for meg. Sovedyr, jepp! Men, vi koste oss og dagen etter beveget vi snuta mot Hadeland glassverk. Det var litt annerledes enn hva vi pleier å gjøre, men jeg hadde den mest fantastiske dagen og vi koste oss fra morgen til kveld. Vi lagde til og med våre egne stearinlys, haha! Søtt. 


Det skal sies at jeg kjemper for å holde øynene åpne i skrivende stund for dagen har vært lang og ganske stressende. For bare om noen timer blir jeg fraktet til Gardemoen for å ta en ti timers lang reise til Polen. Herregud, ti timer!! Det er helt sjukt, men heldigvis har jeg lastet ned et par filmer jeg håper kan underholde meg.  Jeg skal faktisk fly helt alene for aller første gang, haha. Som den 21 åringen jeg er. Heldigvis må en gang være den første, så jeg hopper i køya for å håpe på et par timer med søvn! Tenker å oppdatere dere mer når jeg har landet og håper alle nyter lørdagskvelden ♥

PERSONLIG MED SOSIALE MEDIER

Blogging, hva er egentlig det? Alle har forskjellig definisjon på hva blogging egentlig er. For meg handler det om å dele. På samme måte som på Instagram eller på samme måte som på Snapchat. Jeg skal være ærlig å si at det er drit vanskelig å skulle være så personlig med dere, slik at dere lærer dere å kjenne meg og min personlighet, samtidig som at jeg ikke skal dele alle de følelsene som står meg nærmest.. Det er en vanskelig kombinasjon, men jeg lærer dag inn og dag ut hvordan jeg skal formidle hva jeg har å si, samtidig som jeg klarer å gi dere en smakebit på hvem jeg er som person utenom bloggen.


Dere ser dilemmaet mitt? Bloggen er et sted hvor ting ofte kan se litt mer vakkert og idyllisk ut, kanskje ikke alltid så personlig at jeg lar dere se de verste grimasene eller de flotteste fylla-filmene. Ikke en gang på Instagram er det aktuelt. Hehe, men det skal sies at jeg har en liten privat bruker hvor de nærmeste får lov til å ta en titt på helgens morsomheter (haha)!

Men, jeg vil veldig gjerne prøve å la dere bli kjent med meg på et helt nytt nivå via mine kontoer på sosiale medier, og derfor legger jeg faktisk til alle som adder meg. Ikke bare slik at dere kan se mystorien min på Snapchat, men jeg kan faktisk svare dere også. Noe som blir titusenmillioner ganger mer personlig og jeg kan faktisk få kontakt med de som leser bloggen min. Snapchat er jo tross alt det stedet jeg er mest personlig.

(Jeg kan love at det blir en del kleine fyllesnaps av fres en lørdagskveld og harryturer på byen), og ved siden av alt dette blir dere også holdt oppdatert med alt fanteriet jeg finner på i løpet av en dag. Kanskje du selv får inspo til å gjøre noe litt utenom det vanlige en dag?

ADD MEG @MARIEBEKKEN ON SNAPCHAT


 

I tillegg til en altfor personlig snap har jeg selvsagt en Instagram hvor jeg legger ut små hverdagslige happenings som selfies og mat. Det er selvsagt litt mer input og jevnlig oppdatering på Instagram i forhold til på bloggen.  

@Mariemadelen 


 

Dersom dere ønsker enda fler oppdateringer som konkurranser 😉 kan dere følge meg på Facebook og Bloglovin! Håper dere er klare for å møte en enda mer personlig moah <3 Gleder meg til å dra dere med på ferden!

PERFECT ESCAPE

Snork, for en utrolig deilig natt. Det er ikke ofte jeg sover så lett igjennom natten, spesielt ikke etter å ha sett hundrevis av skremmende og skumle filmer rett før jeg tar kvelden. I går var det nemlig ikke helt min dag. Syk og sliten som jeg var, har jeg endelig kommet meg og er skikkelig klar for å sprette opp fra sengen og lage leven. 

I dag har en venninne og jeg planlagt en tur på “Perfect Escape” og heioghå hvor spennende det blir. For dere som ikke vet hva det er, så er det et spill hvor man rett og slett blir stengt inne i et rom. (skummelt, eller hva?? :O :O) og i det rommet, får man gåter og oppgaver som skal gjennomføres. Klarer man runde en, får man gå videre til et nytt rom hvor det kommer vanskeligere og mer gjennomtenkte oppgaver. 

Tror dette blir latterlig morsomt og jeg gleder meg helt sinnsykt til å gjøre noe litt annerledes! Har du hørt om det før eller vært på noe lignende? SLENGKJØSS 
 

DOGWALK OG TV-CELEB

Smålig kleinulf i dag, men utenom det hadde jeg en helt sinnsykt morsom dag i går på pool-party! For dere som ikke har meg på snap, så er det bare å legge meg til (@mariebekken) for oppdateringer og andre morsomheter som følger med i livets late dager. Hadde dere en morsom lørdagskveld i går? og hvordan er formen deres i dag?


Okei, men over til noe litt annet. I går fortalte jeg dere at jeg hadde vært med på noe som kommer på tv-skjermen til høsten,
 det stemmer! For hunden min har nå fått tittelen som en solplassen-hund! For dere som ikke vet det, så eier jeg en liten Pomeranian på litt over to år som heter Lizzy, og i går var hun var så heldig å fikk ta på seg finstasen for gå en lett og pyntelig dog-walk. Ja, du leste riktig. DOG-WALK.


Og nei, grunnen til at jeg valgte å gå denne dog-walken var ikke kun for morsomheter og fanterier, langt der i fra. I Ås ligger nemlig en liten hundegård hvor femten hunder kan bli omplassert og tatt vare på av flotte frivillige ansatte som setter et hundeliv like høyt som meg. Her får disse hundene mulighet til uteplass, egne senger, god pleie, mat og drikke.  Solplassen har masse mer og tilby og det er nettopp dette serien kommer til å handle om!

DET ER JO EN SELVFØLGE AT JEG ØSNEKT Å STILLE OPP OG VÆRE EN DEL AV DET ♥

Sendetid og premierer er enda litt uklart, men til høsten vil dere se Solplassen på TVNORGE – jeg skal selvfølgelig oppdatere dere når den tid kommer og jeg kan nesten ikke vente med å se en litt klein og freaket ut Marie og alle de nydelige hundene som stilte opp innført i klær fra Pet Shop Girls. Håper dere ønsker å følge med! Kan love dere et par “godbiter”, hahaha! 

 

Friends with benefits

Herlig sommervær, god mat i magen og sol på kroppen. Starten på helgen så godt som perfekt. Omringet av verdens beste venninne!

I går tok jeg turen til Ullern, hvor min nærmeste og kjæreste Julie holder til. Vi bestemte oss for å spise sommerens godsnacks: blåskjell. Noen fler enn meg som har fått dilla på det i år? Jeg spiste nemlig blåskjell for aller første gang på syttende mai, og tro meg når jeg sier det, hadde seriøst aldri trodd det skulle smake så himmelsk. Skeptisk, som jeg egentlig aldri er, tok jeg til meg motet og smakte. Med det kommer selvsagt et lite “takk til deg som valgte å dandere blåskjell som du fant i havkanten” for wow.. i am a foodie! 

Etter å ha spist en herlig “frokost-lunsj-middag” bestemte vi oss for å knalle til på ei litta is for å toppe kransekaka, og the summer feeling is right there. Is kan vekke så sykt mange minner og jeg husker pinup og lollipop fra da jeg var liten, en solfylt dag i hagen med et lite badebasseng (balja som mamma kaldte det) som jeg pleide å vasse i for å kjøle meg ned. 


Utenom avkjøling og mat har jeg vært på noe helt sinnsykt morsomt i dag, som kommer på tv til høsten! Kommer til å fortelle dere mer om det, men akkurat nå skal jeg pakke sakene mine og bevege meg på pool-party og så oppdaterer jeg dere mer i morgen! 

 

“DET VAR BARE ENDA ET BRUDD”

It´s real. 
Motivasjonen er skyhøy, og om dere ikke har lagt merke til det har jeg fått en splitter ny header for å vise dere at denne gangen er jeg dønn seriøs.

Det skulle bare enda et brudd med eksen til for å få meg tilbake, og nå er jeg superklar for å bli personlig på alle sosiale medier. Til og med tinder er lastet ned og jeg sier hello 😉 😉  til sommeren med et smil, haha!! 

Jeg vet at det antageligvis er en del av dere som ikke har peiling på hva jeg driver med, men jeg kan si sånn at jeg har avsluttet et (helt) årsstudium i markedsøkonomi, og er sykt klar for ikke å inntre skolebenken igjen. For noen skoleglad pike, det er jeg langt i fra. 

Hittil i sommer har jeg vært en helg i Kristiansand på den store og årlige begivenheten Palmesus. Jeg kan bare beskrive alt med et ord: bestilt. Jeg har selvsagt bestilt billetter til neste år og kan absolutt ikke vente!! Ikke nok med det, så skal jeg også ta turen til Polen for å bleke tennene og en rask tur til Hellas for å få den brunfargen jeg dessverre ikke får i Norge, med tanke på global oppvarming, lissom. 

Neida, men joda. Jeg gleder meg til å dele hodet mitt med dere og vil selvsagt høre hva deres planer i sommer er? Om dere ikke allerede sitter på en strand og drikker voksenbrus, da kan dere vente til jeg har landet i Santorini.