MY LITTLE SECRET

Er dere nysgjerrige hva som skjer fremover? Er det noen som allerede har gjettet seg fram til hva jeg jobber med om dagen? Det kiler i magen bare av tanken på at jeg snart kan vise dere!

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with a5 preset

 

−  FLOWERS IN THE SUN  −

 

Processed with VSCO with a4 preset Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with a4 preset

 

Fy søren for en morsom dag jeg hadde i går.

 

Slitsom, men veldig morsom. Dere som har lagt meg til på snapchat fikk vel også med dere at jeg brukte store deler av dagen med Stine. Etter en lang dag med hard jobbing tok vi oss en tur på Munchies med Julie. Burger og søtpotetfries til å dø for! Og en perfekt avslutning på en morsom dag.

Ikke bare skjedde det noe spennende i går, men i dag har jeg vært på Design Fair i Lillestrøm med mamma. For dere som ikke vet hva dette er, så er det en messe med en hel haug av interiør og gaveartikler man kan kjøpe til bedrift. Fordi mamma og pappa eide et galleri tidligere, har vi fremdeles mulighet til å ta en titt på høstens og vårens nyheter. Godsaker i en gullgruve for en interiør entusiast som meg! 

Håper dere har hatt en fin dag og koser dere i kveld!

COCONUT HEAVEN

Jeg kan love dere. Dette er coconut heaven!!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

 

God morgen, mine fine lesere. 


Ser ikke denne såå digg ut? Jeg skal være helt ærlig med dere. Denne oppskriften er gull verdt. Som dere sikkert har fått med dere elsker jeg å lage smoothie til frokost. rett og slett fordi jeg overhodet ikke har matlyst om morgenen. Kanskje dere skal få en ny smoothie-oppskrift hver uke? 

 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Den er i hvert fall super enkel. Det eneste du trenger er coconut milk, kokos strøssel, bjørnebær, kvarg (vanilje) og en håndfull mandler. Og et lite, men godt tips: jeg anbefaler å legge et par isbiter i mikseren for å få smoothien ordentlig kald og god!

Det er så ekstremt mye nytt og spennende som skjer om dagen. Det klør i fingrene og jeg har sommerfugler i magen, men dere (OG JEG) må spenne setebeltene fast og smøre oss med tålmodighet. Uansett, dere får ha en så utrolig fin dag!

Husk å følg meg på Snapchat og Instagram. Et par godbiter vil bli delt i løpet av dagen <3 
 

I WANT TO KEEP MY EYES OPEN. SO I DELETED MY FACEBOOK

Selv om det er uinteressant, bruker du tiden din på det.  Å scrolle. Din verdifulle tid. Jeg ser det hele tiden. Alle gjør det. 

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with m3 preset

 

Jeg tok meg selv i å sitte med nesa ned mot skjermen på telefonen min hele tiden. Et par filmer med noen søte hunder, noen nyhetsartikler som overhodet ikke ga meg nyttig informasjon om omverdenen. Jeg brukte tiden min, min verdifulle tid, på dritt. Jeg fikk ikke med meg hva noen sa, for jeg var for opphengt i denne telefonen som virkelig ikke ga meg noen ting. 

Kan jeg bare stille dere et spørsmål? Hvor mye tid tror du at du bruker på å sitte på telefonen i løpet av en dag? Jeg vet det er alt for mye. Spesielt for min egen del. Jeg kan bruke hele kvelden min og hele dagen min på ting som ikke betyr noe. 

 

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with m3 preset

 

−  LIFE IS NOW −

 

Processed with VSCO with m3 preset

 

Hvor interessant er det egentlig å scrolle nedover Facebook-feeden, dag inn og dag ut? 

 

Jeg har vært i en jobb hvor telefonen har vært et viktig verktøy og hele dagen min var knyttet til denne. I det jeg kom hjem var det mye mer viktig for meg å kunne legge vekk jobb og fokusere på det som betydde noe og det som var foran meg. Enten det var kjæresten min eller vennene mine, familie eller bekjente. Slik er det fremdeles, selv om jeg nå har en jobb som krever mer tid på sosiale medier enn før.  Alle er verdt min oppmerksomhet mer enn denne tidstjelende appen. Min fullstendige oppmerksomhet. Før kunne jeg scrolle nedover nyhetsfeeden bare fordi jeg var avhengig. Ikke fordi det var spennende eller noe sånt. Jeg bare måtte. 

Endelig har jeg åpnet øynene mine og slettet appen fra telefonen. I det sekundet det var gjort klarte jeg å følge med. Følge med på det de rundt meg sa og kunne svare tilbake med et ordentlig svar fremfor ubetydelig mumling. Jeg kunne ikke rømme inn i telefonen lenger. Og jeg ville ikke heller. 

MY ANSWER

Det er endelig på tide å svare på alle spørsmålene og som jeg har gledet meg! 


Dere har kommet med så mange fine spørsmål som lar dere bli litt kjent med hvem jeg egentlig er bak bloggen. 

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with m3 preset

 

Hvilket innlegg er du mest stolt over?
Dette spørsmålet var faktisk ett av de vanskeligste å svare på. For selv om jeg har lagt ut en hel haug med innlegg opp igjennom tiden, er det fler jeg har vært stolt over. Jeg har åpnet meg opp på mange plan, men de innleggene som var vanskeligst å dele må ha vært Kjærlighetssorg og Min historie. Igjen, jeg prøver derimot å være like fornøyd med alle jeg legger ut. 

 

Hvor lenge har du blogget?
Mitt aller første innlegg på denne bloggen var faktisk: 21.08.2014, og jeg blogget aktivt i over ett år, men jeg hadde en god pause. Heldigvis følte jeg for å komme tilbake igjen og dele alt jeg klarer med dere. Føler meg faktisk mer klar nå, enn noen gang tidligere. 

Jobber/studerer du?
Gjorde. Jeg har studert Markedsøkonomi ett år på BI og hatt fast, 100 prosent stilling i Sector Alarm i litt over et år. Som selger mot bedrift! Har aldri kost meg så mye på jobb som det jeg gjorde der, men følte det var på tide å ta en liten pause og virkelig satse på bloggen.  

Hva er din største drøm?
Oh. Though question! Min største drøm er å kunne blogge. Faktisk. Å kunne jobbe hvor jeg vil, ha muligheten til å gjøre hva jeg vil og friheten, er en drøm jeg sikter etter. Jeg elsker å ta bilder og må si jeg føler meg som en kreativ person. Jeg er virkelig ikke en A4 person som trives med en 8-16 jobb. Eller kanskje, men ikke sitte på et kontor. Jeg er alt for rastløs og elsker å styre mine egne dager! Det viktigste er å trives!

 

Hvilke produkter bruker du i håret ditt? Og hvordan steller du det sånn fint og fluffy? 
Haha, håret mitt. For det første, jeg bruker sjeldent tid på å fikse håret. Enten har jeg tørket det med en hårføner og plassert det i en dott for så å gre det ut, ellers bruker jeg min favoritt shampoo og balsam (disse kan jeg fortelle mer om senere), men ikke noe mer hokkus pokkus <3 Vv og til kan jeg også krølle det med Mast vol. 2 ? og da bruker jeg selvsagt varmespray som gir håret ekstra volum. 

 

Hva er ditt beste barndomsminne?
Det er så mange! Vet ikke helt hvordan jeg skal klare å velge ut ett minne for dere. Foreldrene mine elsket å ta med søsteren min og meg på hytteturer, teltturer, fornøyelsesparker og så videre, men minnene fra Fagerfjell på høsten med hele familien, turene til fjellet og vannet i elven, det må være noe av de beste minnene jeg har <3 

 

Har du drevet med noen aktiviteter før? Hvilke? Og hvorfor sluttet du?
Ja, vet du hva, jeg har danset Freestyle/Discojazz i mange år og jeg elsket det. Ett av mine verste øyeblikk var da fysioterapauten fortalte meg om en voldsom beinhinnebetennelse som gjorde at jeg måtte ta en god pause på over et år for å ikke få betennelsen kronisk. Jeg kom meg aldri tilbake, for i mellomtiden ble alle jeg danset med enten lei og sluttet, eller føk i været og ble dritgode! 

 

Hvor ser du deg selv om ti år?
Hahaha, alltid hatt en drøm om å få en liten familie og bo i et stort hus, men man vet aldri! 

Hva er drømmedestinasjonen din?
Akkurat nå kunne jeg virkelig tenke meg å dra til Alpene i Sveits! Noe jeg håper skjer i løpet av året. Om ikke ønsker jeg å dra til Japan, Bahamas, Cuba og rundt om i Afrika! Hadde vært en drøm. Ikke lenge til jeg skal reise igjen, faktisk. Bare om et par måneder drar hele familien på tur og jeg kan nesten ikke vente! 

 

Er du singel?
Hoho, nei, langt i fra! Jeg bor sammen med verdens beste samboer, som jeg har gjort i snart ett år <3

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Håper dere likte svarene mine <3

MY BAD HABITS

Som de fleste andre har jeg også lagt til meg både vaner og uvaner. 

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

 

−  SUCCESSFUL PEOPLE ARE SIMPLY PEOPLE WITH GOOD HABITS  −

 

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

 

Du har de gode vanene, som å rydde kjøkkenet før du tar kvelden eller legge opp en struktur for å få tid til alt i løpet av en dag. Jeg har noen av de, men jeg har også en god del uvaner. De verste uvanene mine, som kan irritere både de rundt meg (og meg selv) er:  

 

Number one:

Jeg snuser. MYE. En av mine verste og dyreste uvaner og selvsagt snuser jeg mer når jeg kjeder meg. Som jeg ofte blir kalt “kjede-snusern”. Det er alltid en snus under leppen og jeg bytter den ut hvert femte-tiende minutt. 

Number two:

Når vi snakker om snus. Dette er faktisk litt flaut å snakke om, men jeg er nok ikke den eneste. Jeg kaster brukte snus, overalt. Selv om jeg har blitt bedre, finner jeg alltid snus på nattbordet eller på en brukt tallerken. Jeg har heldigvis sluttet å kaste snus i vinduskarmen (haha, etter mye mas og tjas fra familien). Men dette må jeg virkelig slutte med asap.

Number three:

Som jeg har skrevet tidligere. Jeg dobbel-booker meg selv alt for ofte. Tiden rekker bare ikke til? Nei, jeg skal ikke skylde på tiden. Det skal sies at jeg ofte klarer å løse det, men det verste er de dagene man må stresse hit og dit for å rekke alt man har lovet seg bort til. 

Number four:

Penger. Jeg er helt sinnsykt flink til å bruke penger så fort jeg har de på konto. Det har heldigvis bedret seg med årene, men det går fremdeles en god del penger på mat. Like i said, i am a foodie. 

Number five:

Jeg er så ekstremt rastløs. Uansett hvor mye jeg har gjort eller hvor sliten jeg er, trenger jeg alltid å ha noe å styre med. Enten det er å vaske leiligheten, sortere klesskapet, henge med venner eller hva som helst. Det skal sies at jeg elsker å slappe av i sofakroken med en god skrekkfilm på TVen, men til og med da klarer jeg ikke å slappe ordentlig av. Hva kan jeg si? 

 

Har dere noen irriterende uvaner?

THAT FEELING

Finally fridayy!!

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

 

−  HAPPY WEEKEND  −

 

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

 

Den beste dagen i uken er endelig her!

Hvor viktig er egentlig fredagsfølelsen, eller rett og slett bare helgefølelsen? Ærlig den beste følelsen som finnes, haha. Kanskje å overdrive litt, men det er ikke langt unna. Jeg har jo tross alt like dager uansett om det er helt eller hverdag. Om det betyr at jeg har helg hver dag eller hverdag hver dag er ikke godt å si! Helt siden jeg leverte oppsigelsen har jeg  jobbet med denne bloggen som om det skulle vært en fulltidsjobb, og jeg må si at jeg elsker det. 

 

Processed with VSCO with a6 preset

 

Jeg gleder meg sykt til helgen, for samboeren min og jeg skal nemlig på hytta igjen. Det er så deilig og fredelig å komme seg vekk, spesielt for hundene som får være ute hele dagen kontra å sitte inne i en leilighet. Vi skal spise god mat og drikke et par glass vin. Vi har også et lite oppsussingsprosjekt hvor vi blir nødt til å ta ut malekosten. Blir spennende å se hvordan det blir når vi er helt ferdige. Kanskje dere til og med er interessert i å se hytta?

Før jeg kan ta helg, står det et par ting på planen og for første gang på lenge, er trening en av de. Husker dere jeg fortalte dere om det spennende møtet jeg hadde på mandagen? Det er ikke siste gang, for i dag er det et nytt spennende møte, like hemmelig som sist, men forhåpentligvis er det ikke lenge til jeg kan dele nyheten med dere… og det kiler i magen!!

Håper dere får en super helg og koser dere masse! <3

I AM VERY BUSY

God morgen, mine fine lesere!


Tenkte jeg endelig skulle gi dere et lite hverdags-tips, til hvordan dere selv kan gjøre dagene litt mer strukturerte <3

 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

 

−  PLANNING O´CLOCK  −

 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

 

Er ikke denne herlig?  


Jeg er helt besatt. Jeg elsker den virkelig. Dagene har blitt så mye bedre. OHLALA… 

Tenk det a, en liten bok kan gjøre så mye. Den er super sjarmerende og skikkelig oversiktig. Sånne som meg trenger virkelig en sånn bok, haha. Mer surrehodet skal du lete lenge etter. Neida, det er ikke så ille, men jeg har en tendens til å glemme og dobbelbooke dagene mine, noe som mildt sagt kan bli litt plagsomt. 

Planene for dagen er at jeg skal en liten tur hjemover mot Ås, my hometown, haha, men først skal jeg drikke opp kaffekoppen og gå en rimlig lang tur med hundene. 

Hva er dine planer for dagen? Er du en strukturert person fra før eller hadde du også trengt en liten planlegger? 

UTEN BEKYMRINGER

Jeg får en spesiell ro. En ro i kroppen jeg ikke får hjemme. 

 

−  PEACE OF MIND  −

 

 

Det er ganske fantastisk hvilken ro man får i kroppen når man drar litt ut av byen.

 

Etter en kort kjøretur har jeg akkurat satt meg ned i sofaen på hytta for å tilbringe resten av dagen sammen med familien før jeg vender nesa hjemover igjen. Selv om det kun blir en kort tur, merker jeg at jeg storkoser meg så utrolig mye med fritiden jeg kan bruke på hva jeg vil uten bekymringer.  Nå skal jeg rett og slett legge vekk macen og telefonen for kvelden og kose meg i solen.

Møtet jeg nevnte i går gikk forresten veldig bra! Vi fikk planlagt masse kult, og jeg klarer nesten ikke vente med å vise dere hva vi har jobbet med!

Hva skal dere gjøre i dag? 

BLACK MIRROR

God mandag, fine lesere<3 


Håper dere har hatt en like fin helg som det jeg har hatt. 
 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

 

−  MIRROR MIRROR ON THE WALL  −

 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Frokosten er spist og kaffe er drukket. Det er en ny uke med nye muligheter. 

For et par dager tilbake kjøpte jeg et skikkelig fint hjelpemiddel til ukene framover. En planner. En av mine verste uvaner er å glemme, så for å ha kontroll over hva som skjer blir nok dette et av mine favoritt-kjøp. I dag har jeg nemlig et ganske spennende møte. Selv om jeg ikke kan si så veldig mye enda, kan jeg nesten ikke vente med å fortelle! Spennende ting i vente for meg og dere. 

Hva skal dere finne på i dag?