I AM EXCITED

Høsten har tatt meg, igjen⊗

Jeg har selvsagt klart å bli syk. Noe som egentlig er veldig vanlig for meg ved årsskiftet, men jeg skjønner ikke hvorfor og hvordan kroppen min timer det, år etter år. Hvis noen har noen gode råd mot forkjølelse, so go ahead and tell me! Jeg trenger virkelig noen tips og råd for å bli fort frisk. For dette har jeg virkelig ikke tid til akkurat nå! Dagene har virkelig flydd forbi . Det er nesten som man sier, at jo eldre man blir, jo fortere går tiden! Selvsagt, tiden er jo lik som før, men ja, det føles ut som klokken tikker fortere. 

Processed with VSCO with 4 preset

Jeg tenkte egentlig at jeg skulle titte innom bloggen for å fortelle dere at ….. “trommevirvel”

Jeg har bestemt meg for å lage en youtube-kanal♥!!
 I AM SO F***ING EXCITED!
 

 Jeg merker at jeg er super gira og klar for å lage masse filmer for dere, så dere virkelig får se meg og blir kjent med “meg”. Og da behøver jeg deres hjelp. Hva vil dere se? Hva slags temaer skal jeg prate om? Hva liker dere best å se på youtube?

Har brukt de siste ukene nå på å samle opp litt inspirasjonskilder og konsepter jeg tror dere vil like – men trenger litt input! Så gjerne skriv en liten kommentar eller legg ved en link til din favoritt-youtuber og hva du ønsker å se fra meg!! GLEEDDEEER MEG!

Processed with VSCO with 4 preset