COMBO

Jeg tror faktisk dette er første gang jeg lar dere se hva som foregår i livet mitt 

– igjennom min telefon (eller through my phone) som det også kalles. 
Det er nok et av de innleggene jeg selv elsker å lese, rett og slett fordi det er mye mindre “påpyntet?(haha, lagde bare et nytt ord)
Nei, men dere skjønner hva jeg mener. Mindre redigert, mindre tenkt igjennom – lite filter, ved mindre det er snapchat bilder! 

Uansett, jeg tenkte å ta dere igjennom min uke fra min telefon. Det skal sies at jeg tar ekstremt mye mer video i forhold til bilder, men hadde da noe som dere skal få lov til å se. Tenkte også å slenge på “UKENS” for å få et innlegg med litt innhold. 

SOO, i hope you enjoy ♥ 

 


 

UKENS HØYDEPUNKT :

Har verdens beste samboer som leser meg og mine signaler så utrolig godt. Trenger ikke å snakke eller si noe, uten at han forstår og han merket på meg at starten på uken var litt hard og tung. På mandag kom han hjem fra jobb med blomster og godis for å muntre meg opp. Bedre enn det blir det ikke !!

UKENS SERIE: 

Okey, jeg er egentlig ingen serie jente, heller film. MEEEEN, Hill house på Netflix dro oppmerksomheten min, da jeg elsker sånn overnaturlige skrekkfilmer/grøssere/Thrillere – Jeg elsker elsker elsker å sitte med høy puls og et pute i fanget og bare bli skremt, haha!! Er jeg den eneste som er sånn? Uansett, denne serien er for min del en av de bedre! Virkelig til å anbefale, spesielt nå rundt halloween tider! 

UKENS INNKJØP: 
Ehm, mat haha! 


UKENS SANG: 

Denne er tricky, for jeg hører egentlig veldig mye mer på podcast om dagen! BTW, om dere allerede ikke har gjort det, så måååå dere høre på Erica Kvam og Annais sin podcast “skitshowet”! De er så søte, morsomme og joviale, at jeg holder på å dø av latterkrampe. Skikkelig down to earth.  Samt Ida fladen “med hjertet i hånden” – beste man kan høre på når man kjører bil! 

UKENS TANKE: 

Denne må nok gå til Løken gård som driver med oppdrett av dyr(hunder og katter) som blir sendt rundt i europa for dyretesting og lidelse. Skjønner ikke hvordan det kan gå seg til at noen mennesker synes at dette er helt greit?! 

Hvis dere forresten ønsker å støtte denne saken så har jeg lagt ved linken hvor man kan signere på oppropet: https://www.opprop.net/steng_loken_gard?fbclid=IwAR31BOPvJ4Btlhncr8BfvE02r6Qni-WO0jZ9Qpgxec7HRJKFWW4565Ae3fc

 

OG PLIS IKKE GLEM Å SE PÅ MIN FØRSTE VLOG!!
 

 

Håper dere likte dette! Lover at jeg skal ta fler bilder til neste gang (ikke bare filmer som jeg ikke får lastet opp) haha!! 
Ha en super duper søndagskveld♥

 

RED FALL

! DET ER SÅ VAKKERT UTE NÅ
Det er egentlig noe skikkelig spesielt med høsten. Alle de utrolige fargene som legger seg på bakken – Bladene som endrer farve og faller ned fra trærne. 

– FALL IS  FINALLY HERE – 

Det er så deilig å kunne koble av og komme inn på bloggen å skrive til dere, når det passer meg. Det har nesten blitt som terapien min. Selv om det ikke skjer så mye i hverdagen, føler jeg det skjer masse hele tiden, haha. Skrullete å si, men jeg mener det. Sist helg var det på tide å ha utdrikningslag for søsteren min som skal gifte seg i Januar – Og hei så morsomt det var. Lørdagen startet med at jentene samlet seg hos meg før vi tok en taxi til jobben hennes hvor vi skulle overraske hun! Mission ✓ 

Gjett om hun ble overrasket! Det kom noen gledestårer før vi satt oss i taxien som skulle bringe oss til Oslo for kveldens aktiviteter. Hvor vi endte opp på Gladiatoren og hoi som vi koste oss. Det er faktisk noe av det morsomste jeg har gjort på veldig lenge! Vi hadde fem kamper – med forskjellige aktiviteter som rodeo okse ridning eller hva det kalles og sumo bryting, sykling med 1,5 i promille briller, haha!! Og mye annet morsomt. Så, når alle var slitne tok vi taxien tilbake og spiste taco m/leker hos meg. 

En ekstremt vellykket og morsom kveld! 

 

– Uken er allerede godt i gang – and guess what – i love it. haha, for jo raskere uken går, jo fortere blir det helg! – 


Jeg ligger rett ut på sofaen nå etter en lang dag på jobb, før samboeren min og jeg skal spise en god middag før vi blir nødt til å ta kvelden. I morgen skal jeg også gjøre noe super morsomt, for etter jobb skal jentene og jeg på en gruppetime på treningsstudioet – DANCE MIX tror jeg det heter og jeg gleder meg fantastisk mye. Er så mye morsommere å trene på sånne gruppetimer. Føler jo nesten ikke at jeg trener, til tross for at jeg blir kjempe svett og andpusten. Kanskje det sier mer om meg? Jaja, dere får ha en super kveld!! Så hører dere nok fra meg plutselig igjen ♥

FORRESTEN!! HUSK Å SE MIN ALLER FØRSTE VLOG – 
TRYKK
HER

WEEKND

Endelig kan vi si at det er helg!

Det føles ut som om denne uken har gått så ekstremt sakte. Av og til føles det ut som om tiden seriøst står helt stille og jeg merker at behovet for å reise vekk bare blir større og større, men av og til er alt man trenger litt fredagstaco og Idol på tvén. 

Processed with VSCO with aga3 preset

I AM GOING TO DO SOMETHING CRAZY!!!

Jeg har planlagt en relativt rolig helg, men i morgen skal jeg gjøre noe jeg aldri tidligere har gjort. Jentegjengen har nemlig bestemt at vi skal dra opp til holmenkollen og ta KOLLENSVEVET!! OG JEG SOM HAR SÅ UENDELIG HØYDESKREKK!! Kan faktisk være jeg backer ut i siste liten, men får kvinne meg opp og gå utenfor min komfortsone Ψ Jaa, jeg gruer meg helt ekstremt.. Jeg er faktisk en sånn person som blir klam i hendene bare av å se på høyder, enten det gjelder en film eller et bilde. Jeg visste faktisk ikke at jeg hadde så høydeskrekk før samboeren min og jeg bestemte oss for å dra på en klatrepark i sommer.  Stod plutselig i toppen av et tre og skalv som aldri før, haha.. Regner virkelig ikke med at jeg er ene og alene om å føle det? Uansett. Jeg håper dere alle får en kjempe fin helg og tar vare på hverandre ♥

Processed with VSCO with aga3 preset