because i’m happy

Et bilde sier mer enn tusen ord

 

 

So, bye. Neida, hehe! 

Herlighet så heldige vi har vært de to siste dagene, ved mindre du bor i bergen og selvsagt opplever regn hver eneste bidige dag, hehe, neida.

Er så deilig å kjenne varmen fra solen og se at snøen smelter, sakte men sikkert rundt meg. Til tross for at de holder på å bygge her hvor det bor, føler jeg på en deilig start på en deilig vår i vente.

jeg tenkte ikke å lage et enormt langt innlegg i dag, men gjøre dere litt ekstra oppmerksom på at jeg har laget en ny youtube film fra turen til USA, Florida! Når jeg først startet med å redigere vlog 1 så i senere tid en video-tale til søsteren min til bryllupet hennes, fant jeg raskt ut at, wow. Det tar laaang tid. Det er så mye å sette seg inn i og jeg kan vel egentlig være så ærlig å si at jeg er litt selvkritisk.

Å se det samme klippet om, og om, og om igjen, krever en hel del tålmodighet, men igjen, det er så utrolig morsomt å se resultatet etter x antall timer.

 

Det er så deilig å se at solen endelig skinner, for ja, selv om jeg har vært på tur i varmere strøk merker jeg et stort behov for vår, sol og varme. 

 

 

For dere som ønsker å følge meg på youtube og ønsker å bli kjent med jenta bak teksten, trenger jeg nå at dere spør meg om det dere lurer på. Kommer til å legge ut oppdateringer her inne, når videoene er lagt ut, men det ville vært helt suverent om dere klikket på subscribe knappen og varsel, så får dere faktisk beskjed uten å måtte klikke dere inn her

 

LENK TIL YOUTUBE – HER!

Ps. Ingen spørsmål er dumme♥

 

JEG ER HELT OVERVELDET!

For første gang i hele mitt liv har jeg hevet stemmen min for å nå ut.  Jeg måtte ikke bite i det sure eple i det jeg la ut min historie om alopecia, jeg var derimot mer stolt enn jeg noen gang tidligere har vært.

Det siste døgnet har vært spennende og jeg er helt overveldet over hvor mange som har kontaktet meg, enten en kommentar, en personlig mail eller en hyggelig melding. Jeg er så overveldet og stolt over at budskapet jeg ønsket å få fram, har nådd så mye lengre enn jeg hadde forventet.

Det var alltid viktig for meg å sette et lys på følelsene rundt alopecia, historien min og vise forståelse til alle de andre som også sitter i samme situasjon, men også nå ut til de som står på utsiden, som min familie, samboer og venner, som jeg vet følte frustrasjon i en situasjon som var vanskelig for begge parter –
Jeg er så utrolig takknemlig for alle som har tatt kontakt og vist forståelse, og som har brakt budskapet videre ved å dele ❤︎ 

 

Tusen millioner takk!