because i’m happy

Et bilde sier mer enn tusen ord

 

 

So, bye. Neida, hehe! 

Herlighet så heldige vi har vært de to siste dagene, ved mindre du bor i bergen og selvsagt opplever regn hver eneste bidige dag, hehe, neida.

Er så deilig å kjenne varmen fra solen og se at snøen smelter, sakte men sikkert rundt meg. Til tross for at de holder på å bygge her hvor det bor, føler jeg på en deilig start på en deilig vår i vente.

jeg tenkte ikke å lage et enormt langt innlegg i dag, men gjøre dere litt ekstra oppmerksom på at jeg har laget en ny youtube film fra turen til USA, Florida! Når jeg først startet med å redigere vlog 1 så i senere tid en video-tale til søsteren min til bryllupet hennes, fant jeg raskt ut at, wow. Det tar laaang tid. Det er så mye å sette seg inn i og jeg kan vel egentlig være så ærlig å si at jeg er litt selvkritisk.

Å se det samme klippet om, og om, og om igjen, krever en hel del tålmodighet, men igjen, det er så utrolig morsomt å se resultatet etter x antall timer.

 

Det er så deilig å se at solen endelig skinner, for ja, selv om jeg har vært på tur i varmere strøk merker jeg et stort behov for vår, sol og varme. 

 

 

For dere som ønsker å følge meg på youtube og ønsker å bli kjent med jenta bak teksten, trenger jeg nå at dere spør meg om det dere lurer på. Kommer til å legge ut oppdateringer her inne, når videoene er lagt ut, men det ville vært helt suverent om dere klikket på subscribe knappen og varsel, så får dere faktisk beskjed uten å måtte klikke dere inn her

 

LENK TIL YOUTUBE – HER!

Ps. Ingen spørsmål er dumme♥

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg